förlovningsringar – senaste fashion_

Du, Äôve varit kär under en lång tid nu, och är allvarligt funderar på att poppa som viktigaste frågan till din flickvän, men don? T vet någonting om förlovningsringar i första hand och vilket finger du behöver för att placera den på?. Läs längs denna lilla bit av information kan underlätta ut ditt dilemma.

För dem som vet lite om engagemang ceremonier, eftersom de deltog Äôve några eller är engagerade sig förmodligen kanske vet vilket finger du behöver för att placera ringen på. Men fråga någon betydelse vänster ringfinger och de är illa för det rätta svaret. De flesta kommer att säga att, AOS sin tradition, men ingen riktigt vet svaret på varför!

Bära ingreppet på vänster ringfinger kan spåras tillbaka till forntida egyptiska föreställningar. Myten var att venen i vänster ringfinger gick direkt till hjärtat. Detta var den största anledningen till att traditionen att bära en förlovningsring på vänster ringfinger kom omkring. Eftersom venen ledde direkt till hjärtat, var det också trodde att kärlek var ett budskap som direkt fördes till hjärtat genom fingret.

Även i de flesta kulturer och länder skulle du ha märkt att den vänstra ringfinger är där förlovningsring bärs, är det dock inte en allmänt bruk. I länder som Polen och Ukraina är förlovningsring bärs på höger ringfinger.

Idag är förlovningsring inte längre den tråkiga bandet med en solitär. Infact förlovningsringar görs även för män, bara Incase kvinnan vill föreslå sin man. Solitaire ringar men är mest populära bland dem som ser fram emot att få engagerande, oavsett tradition eller land de tillhör. Om du besöker din favorit juvelerare, kommer du att finna att ringarna har en enda diamant rätt i mitten av ringen bandet, kommer solitär också i varierande storlekar. Ringen bandet är en annan populär design och mycket populär bland förlovningsringar. Dessa ring band kan vara enkel, elegant tunn, vilket är ett populärt val för kvinnor. Det finns också tjocka ringar eller band av metall som är lindade ihop.

Utanför banden och solitärring, 3 förlovningsringar är också populärt. I dessa tre stenar, är också känd trilogi eller triptyk, placeras horisontellt, med de största centra stå. Betydelsen av de tre stenarna är att de har en hänvisning till den senaste par, AOS nutid och framtid.

I de flesta kulturer oavsett ordnad eller äktenskap kärlek, har förlovningsring en framträdande roll. I de flesta kulturer är det också känt som ett förslag ring, av en enkel anledning att förlovningsring bara föreslår äktenskap, särskilt om pojken / flickan var att föreslå utan att veta om deras kärlek skulle acceptera förslaget eller nej.

Detta var bara allmän information om förlovningsringar och varför du behöver för att bära den på vänster ringfinger. Om du är intresserad av att köpa denna förlovningsring, kan du välja från en rad lysande mönster som erbjuds av de bästa smycken butiker. En viktig anmärkning är att du först kontrollerar ringen storlek innan du köper ringen, eftersom ni uppenbarligen behöver henne att bära en ring som passar perfekt på hennes finger.