jackie brasilien smycken – färgglatt skraj smycken

Jackie Brazil smycken är designad av ikoniska brasilianska designern Sobral. Den levande utbud av smycken är inspirerad av tropiska färger regnskog och livlig stil av karnevalen. Jackie Brazil smycken har visats på gallerier för modern konst runt om i världen, inklusive Tate Modern i hjärtat av konstnärliga London. Denna samling av smycken har vunnit sitt rykte som “bärbara konst” eftersom varje bit är helt unik. Avsedd att bäras av kvinnor som har en önskan att vara djärv, ljusa och vackra detta smycke har en enorm följande över hela världen.

Den Jackie Brasilien jewellerycollection skapas från harts. Hartset är tillverkad av en biprodukt av bensin som normalt skulle gå till spillo. Denna färglös vätska är sedan omvandlas till en oändlig mängd former, färger och storlekar som kombineras för att göra vackra smycken. Eventuella överblivna bitar av harts sätts tillbaka i skapandet av andra smycken, skapar de ljusa unika fläckar av färg finns i hela området. Dessa processer innebär att området delvis är tillverkad av återvunnet material, så är det inte bara fantastiskt smycken är också nästan helt miljövänlig från början till slut.

Lyckligtvis god etik i bolaget inte bara sträcker sig till sina skapelser, är Sobral: s anställda som fortfarande är i Brasilien såg efter mycket väl. De får bra löner och ha tillgång till läkare i både traditionell och komplementär medicin, förutom detta också är försedda med språkutbildning och en pensionsplan.

När du håller smycket i handen är det lätt att säga att det har gjorts en hel del kärlek. Varje bit är polerad till perfektion och laser etsat med designerns namn för att garantera dess äkthet. Smyckena känns också fantastiskt mot huden, plasten värms upp av värmen i kroppen vilket gör att det inte bara är fantastisk att titta på men roligt och bekväm att bära.

Det är också väldigt lätt att rengöra. Rengöring Jackie Brazil smycken är verkligen lätt. Det kan göras med silikonbaserat möbelpolish eller olja och en mjuk trasa. Om det blir repig då det kan poleras med “Brasso” eller en liknande produkt som tar bort alla repor och tillbaka smycken till sitt ursprungliga skick.

Chunky och tropiska, har Jackie Brasilien smycken setts på catwalks runt om i världen förutom att regelbundet förekommer funktioner i stora glansiga modetidningar inklusive Elle, Tatler och Vogue för att nämna några. De varma färgerna, ständigt utbud och unika egenskaper varje bit har gjort detta en fashionista favorit. Den distinkta smycken drar definitivt en hel del uppmärksamhet på det och det finns ingenting liknande i världen. Om du vill göra en stor inverkan detta är rätt sätt att göra det. Utbudet av färger och stilar som skapats av Sobral betyda att du ständigt kan omdefiniera ditt utseende, från cocktail ringar, mode måste-ha på hösten 2009, till halsband och armband som ger den okuvliga livlighet i Brasilien till varje outfit.

Den flera prisbelönta samling av Jackie Brasilien smycken kommer ha dig ler från det ögonblick den är i dina händer!