klassiska smycken av Americas första damer

För att hedra den kommande invigningen av tillträdande president Obama, kvinnor överallt kommer att visa upp sina pärlor i beundran av deras favorit First Lady. Att få dessa glamorösa utseende är mycket enklare och billigare än du kanske tror, ??och skulle kunna fungera bra för en stor sista minuten semester gåva för din egen “First Lady”.

“Från chic och klassisk, har First Ladies gjort sin prägel på världen av pärlor,” Jacqui Pini av online pärla Way återförsäljare Museum Pearls sagt. “Traditionen av stilrena och tidlösa kollektioner av smycken kom till Vita huset med dessa eleganta kvinnor fortsätter med ankomsten av Michelle Obama.”

Ms Pini rabblade några av de favorit stilar prydd av Americas kvinnor i Vita huset hela tiden och attribut en pärla urval till var och en av dem.

Lady Bird livliga färger: Aldrig något att vara rädd för färg i hennes garderob, var Lady Bird Johnson ofta ses i levande stilar. För att hedra hennes livliga garderob, är en multi-färg sträng av sötvattenspärlor en stor plockning. Många online pärla återförsäljare har flera färgstarka pärla stilar att välja mellan, inklusive rosa och lavendel, med matchande halsband, armband och örhängen för att hedra Lady Bird Johnson.

Jackies lysande juveler: När du väljer ett halsband för att hedra Jacqueline Kennedy Onassis, är det tredubbla strand pärla halsband ett måste. Museum Way Pearls erbjuder vita trippel-strand halsband sötvattenspärla fast med ett gult eller vitt fast 14 K guld spänne, börjar på $ 267,50. Även om hon inte gör det till Vita huset, gjorde elegant trippel delen av pärlor bärs av den alltid eleganta Cindy McCain inte gå obemärkt förbi heller. Senator McCain trogna har översvämningar pärla återförsäljare med order här julen för denna magnifika och prisvärda halsband.

Reagan Red: kritiseras ofta för hennes utgifter, men berömmas för att föra mode tillbaka till Vita huset, kunde Nancy Reagan inte motstå glamorösa kläder och smycken. Reagan älskade rött och bar en djärv nyans så ofta att det blev känt som “Reagan Red.” En kvinna som Mrs Reagan förtjänar en sträng av barock Tahitian pärlor, som är djärva och unika. Så om Nancy Reagan är din favorit First Lady är detta valet för dig.

Lauras självlysande dubbar: Noteras som har en klassisk, kvinnlig stil, Laura Bush ofta bär pärlörhängen. Om du har liknande stil, kanske du vill prova ett par av väggregel 8.0-8.5mm vita Akoya pärlörhängen eller en ett par vita sötvattenspärlor örhängen.

Michelles magnifika örhängen: Vår framtid First Lady Michelle Obama balanserar upp sina färgglada skift klänningar med en större pärla choker samt stora vita pärlörhängen stud. För att få denna look finns det ingenting som de satiny vita South Sea pärlörhängen i ett 10-11mm storlek. Fru Obama och din favorit First Lady kommer att bära dessa för termer framöver.

Så när du tittar på den kommande invigningen i din favorit “First Lady” pärlor, minns jobbet för ett First Lady är inte alltid lätt, men hennes stil kan vara enkel och tidlös. De klädval hon gör kan påverka oss i år. Håll ett vakande öga på Michelle Obama som hon har potential att inte bara göra vågor i Vita huset med sitt intellekt, men också med sin märkliga känsla för stil.