skräddarsy dina smycken för att uttrycka dig bättre

Ett par faktorer för att utforma din personliga smycken

Tänk på dessa faktorer innan du skräddarsy några smycken eller designa dina smycken (alla)

Ett. Vilken typ av smycken du kan söka efter
2. Sten han / hon gillar – färg (1 eller 2 stenar)
Tre. tillfälle
4. finanser
Fem. Vad är du på jakt efter – hänge, ring eller örhängen
6. Utbilda dig själv och särskild person som du skulle kunna vara på jakt efter
7. Ger (om någon)
8. Företag med riktig sten och certifikat
9. Ska ship vad du behöver

Smycken bärs sedan åldrar för ens personlig prydnad. Smycken hjälper öka sin skönhet och ger också till exklusiviteten i en klädsel. Det bästa alternativet för Bijou är viktigt eftersom så många alternativ tillgängliga på marknaden. Anpassa i nutid förvandlas till en enkel möjlighet att få vad du har drömt om. Noterade här är några punkter att hålla i minnet tidigare än designa en åt dig:

Först bestämmer vilken typ av smycken du vill gå till. Är det diamanter, ädelstenar, eller resten att du har fått tänkt på? Du kommer att ha ansett ett visst mönster, men kunde inte upptäcka det någonstans. Nu är det dags när du kan få vad du har längtat efter. Anpassning kommer att ge hjälp att utforma någon typ av smycken du vill.

Om du söker efter något antingen ädelstenar eller diamanter, vad färg skulle du vilja gå på. Om ädelsten är din önskan, så antar vilken som är din favorit. Dessutom, om du planerar att gå för diamanter, kan du både gå för de enkla och kära eller de rena färgade.

Varje ädelsten uttrycker helt olika känslor, särskilt om det är ett särskilt tillfälle. Om det är din födelsedag eller någon annan speciell dag, ta reda på vad som skulle vara ditt val av ädelsten att sätta på just den dagen. Du kan även gå för smycken tillsammans med din månadssten som enbart received’t ser ganska men dessutom ge dig en hel del lycka. Alla ädelstenar och diamanter är utmärkande, det är bara du som har att avgöra din man.

Oavsett hur speciell händelse kan vara, måste ekonomin vara monterade förhand. Om du förekommer att välja något som är dyr och du kan inte spendera pengar, din kompletta insats ska vara ett slöseri. Ta reda på hur stor del av pengar du vill investera och säkert du kommer att ha en uppsjö av alternativ.

Fonder och sten, de två viktigaste sakerna för de smycken du har fått redan beslutat. Vad händer nu? Hur kommer du att förbise om stålet det kommer att sättas in? Vad skulle du föredra att gå till? Är det gult guld, vitt guld eller platina som du egentligen vill? Sök efter alla smycken mönster och ta reda på vad skulle du föredra. Dessutom väljer metallen kräset, många pärlor ser vacker i en vald metall.

Smycken är helt enkelt inte begränsat till åtminstone en sort, det varierar från örhängen och ringar, till hängen, och även armband. Vad är det som du letar efter? Är det en ring som du vill ha eller en elegant hängsmycke att pryda din hals? Genom att nu måste det vara i dina tankar vad du behöver för att lägga till din samling.

Utbilda dig själv för den korrekta ändelsen av knickknack är en viktig uppgift. Inte bara kommer det att visa dig olika sätt att utforma en av de bästa smycken men även information du att utföra vad som finns i ditt sinne. Att gå till smycken butik eller kontrollera de viktigaste punkterna på nätet, kommer att hjälpa dig att inse mer om smycken och utforma det väl.

Smycken är kostsamt, är många ett fall klubbades med goda gåvor och rabatter. Det hjälper dig att få en bättre förhandlare till ett anständigt pris. Innan du köper, sök efter alla de ger ut där och välja det som bäst passar dig. Men inte bibehåller redo för den mest effektiva, du kan missa det bättre också.

Smycken kan vara en mycket vacker belöning för någon, särskilt om han / hon är väldigt kär till dig. Inte bara kommer det att göra det motsatta personen förstår hur mycket du bryr dig, men också hur nödvändigt att han / hon är i ditt liv. Kom ihåg valet av motsatt individen innan designa smycken.

Smycken är typ av dyra omedelbart och denna investering vill ha lite tid för er. Tidigare än att köpa något, ta reda på vad du köper är licensierade och äkta. En intensiv undersökning ingalunda går avfall i form av smycken shopping. Många individer just nu con du och främja syntetiska ädelstenar och smycken.

Sist men inte minst, göra reda på källan från vilken du köper är definitivt leverera vad du vill. De ger dig allt vad du eventuellt skulle söka efter eller inte? Är smycken utformade störst sättet du vill att det ska vara? På slutet av det, ska du vara glad med det du har i dina händer.

Utforska denna möjlighet att anpassa din personliga smycken och du kommer att ha en glad expertis smycken shopping!

För år specialdesignade smycken har skapats utnyttja gamla världens metoder uppvakta sätt igen till 1800-talet. Tills bara nyligen, var så gott som all-anpassad smycken skapas med hjälp av dessa metoder. Införandet av Laptop Aided Design (CAD) och Computer Aided Manufacturing (CAM) har ändrat allt detta och det är vakna inleddes en helt ny värld av möjligheter. Mönster som har på något sätt trodde var möjligt kommer att göras till de högsta höga kvalitetskrav.

Hur är specialdesignade smycken Made? Innan studera om fördelarna med 3D-CAD du måste veta mer i fråga om att den anpassade smycken designprocessen. De flesta smycken är tillverkade med hjälp av ett sätt kallas felplacerad vax gjutning. En fackman / juvelerare handen ristar ett smycke prototyp av juvelerare vax utnyttjar små skalpeller och knivar. Detta vax prototyp också identifierats som ett “skyltdocka” är placerad i en kolv och gips som kallas “finansiering” hälls runt modellen. När finansieringen hårdnar en faktisk intryck av modellen är gammalmodiga inuti kolven. Vaxet modellen bränns ur kolven lämnar en hålighet i smycken design.

Efterföljande smält stål injiceras i kolven form med användning av vakuum eller centrifugalgjutning. När metallen svalnar och stelnar investeringen skadas bort avslöjar FN-färdiga smycken gjutning. Denna gjutning är arkiverat, polerad och förberedd för montering, vilket kan innefatta inställning av ädelstenar eller svetsning olika dyrbara metallkomponenter till gjutning.

Processen för handen carving vaxet prototypen har i alla tider varit den accepterade process för att skapa egna smycken. Problemet med denna process är att den mänskliga handen kan inte vara så exakt som en datorstödd maskin när carving modell. Precision motsvarar mer design utsikter och långt ökad kvalitet smycken produktion. I slutändan kommer du att ha en produkt som verkar skarpare och kommer inte vara känslig för sten förlust eller brott.

Vad är Laptop Aided Design? Laptop Aided Design är en komplicerad modellering process utnyttjar överlägsen programvara för att rita koordinater för mekaniska ritningar. Dessa ritningar kan exporteras till många typer av prototyping maskiner kallas CNC kvarnar eller stigande maskiner. CNC Mills bortskurna material från ett block av vax för att göra smycken modellen. Den stigande maskiner lager material från aspekt till sidan mycket lik en skrivare för att konstruera modellen, kommer prover av denna process ses på designa din förlovningsring Precisionen i dessa modeller än vad någon människa kan göra medan handen carving smycken modellen. Designmöjligheter förvandlas till oändliga som ett resultat av 3D-CAD-program gör det möjligt för formgivare att skapa komponenter och designelement som inte är möjliga att använda omoderna instrument och metoder.

En annan fördel med 3D-CAD smyckedesign är förmågan att se en pc rendering tidigare än den ultimata slutförandet av smycken. I föråldrade metoder juveleraren skulle skapa råa motverka skisser av ditt koncept och resterande kan lämnas till din fantasi. Nu de mönster som juveleraren skapar i 3D-CAD kan göras till foto-verklighetstrogna bilder så att du bara kan se innan du gör dina slutgiltiga besluten.

Välja en guldsmed för Anpassad Smycken Design Gilla annat yrke eller handel finns goda smycken hantverkare och det finns dåliga. Det är viktigt att i förväg visa din juvelerare för att avgöra om han / hon är skicklig på att göra skräddarsydda smycken. Be att få se sin portfölj och undersöka sina konstruktioner för att avgöra om den känsla de har för smycken design som matchar din stil krav. Dessutom betalar stänga uppmärksamhet åt deras kommunikation och tolkning eftersom mycket kan gå vilse i översättningen av dina idéer om du inte är försiktig. Så snart som smyckena görs det för sent att göra ändringar och den typiska juvelerare inte kommer att åter göra det igen utan tillsatta avgifter.

Vid denna punkt större kvalificerade och bättre kvalificerade kundanpassade smycken designers har flyttat till använda 3D-CAD för att skapa sina konstruktioner. Om du uppträder verkligen känna 2 juvelerare lika matchas i aptitude och färdigheter måste du välja en som använder 3D-CAD-konstruktion. Du betalar bara lite mer för att få dina smycken skapade i 3D-CAD men de senaste resultaten kan vara fantastisk. Smyckena kommer att se ett tusen% högre än om det hade varit handsnidade och det ska pågå under en mycket längre tid på grund av den precision smycken modellen.