skräddarsydda skor, nu finns det en tanke

Om skorna är så varmt om hjärtat som en av dina nära och kära så kanske du bör överväga att ha ett par skor skräddarsydd för dig. Jag läste i tidningen tidigare denna månad att prins Charles gick till ett företag som handgjorda läderskor och samtidigt som det nämnas att par skor han bar var fyrtio år gammal.

Ett par handgjorda läderskor skulle kosta prinsen idag kring tre thousand pounds, mycket pengar du tänker, och du skulle vara rätt, men när man betänker att de kommer att pågå under 40 år, och det är vad Prince Said, som bringar ner priset till motsvarande seventy five pounds per år. Hur mycket har din sista paret kostar och hur lång tid tog de sist?

Jag säger inte att du måste betala så mycket för ett par skor, men om man tar allt i beaktande en måttbeställd par skor är inte en så dålig idé.

Jag undrar om båda dina fötter är exakt samma storlek, jag tvivlar på det, jag undrar om de båda är identiska i form, jag tvivlar på det. Jag undrar om du har betalat för en måttbeställd par skor skulle du behöva bryta dem och lida med blåsor, tvivlar jag det.

Jag tror inte att du behöver gå till en anpassad skomakaren med en Kunglig hovleverantör eller vara en prins eller en olja Sheik för att ge ett par skräddarsydda par skor. Det finns många mindre sko beslutsfattare över hela landet, och ja de kommer att kosta mer än ett par skor kommer att kosta på high street men för de av er vars fötter inte är identiska eller som lider i veckor när bryta i ett nytt par skor Jag föreslår att en skräddarsydd par skor kan vara svaret.