avslöjar panerai kronograf

Hålla tiden dessa dagar är inte gillar vad den brukade vara. Medan individer innan berodde på vatten klockor, glasögon timme, timesticks, klockor rökelse, och solur i syfte att unreliably visa och registrera tid, är dessa dagar dessa funktioner enkelt och tillförlitligt packas i ett armbandsur.

Armbandsur brukade bara tala om tid och datum. Nu, med hjälp av en kronograf klocka, kan du utföra även stoppur och mäta mycket korta tidsperioder exakt och noggrant. Detta är fördelaktigt för idrottare, piloter, seglare, och ingenjörer, bland annat. Detta är en extremt bekväm funktion integreras i en klocka som eliminerar nödvändigheten att bära eller hantera ett separat stoppur.

Möjligen en av de mest kända och erkända klockor lyxiga kronograf på marknaden är Panerai kronograf klockor. Med namnet Panerai, dessa klockor är säker på att ge exakt och korrekt tidtagning samtidigt vätskande klass och tidlös överklagande.

ökända Panerai kronograf klockor

För individer som är i armband klockor i stället för dem med läderremmar, är Panerai Chrono Daylight 44mm klockan att slå. Klockan finns i en 44mm borstat stål och borstat stål driva bitar att utlösa kronologiska kapacitet. Det kan uppvisa timmar, minuter, små sekunder, datum, tre kronograf räknare, samt en graverad tachymeterskalan. Den har en gångreserv på 48 timmar och kan användas under vatten upp till djup av 100 meter. Armbandet är integrerad i ärendet, och som består av länkar i borstat samma stål. Den totala utseende den producerar är en av klass, maskulinitet och betydelse.

En mer Panerai kronograf klocka är Radiomir Chrono som visar timmar, minuter, små sekunder, två kronograf räknare och Tachymeterskalan. Det är kapslade i 44mm i polerat stål. Kronograf funktioner aktiveras av polerade stycken stål push-klockan två och fyra. Det kan tas till djup av 100 meter under havet och erbjuder kraftreserver i 46 timmar. Klockan kommer med en alligator rem, skapa en stryktålig attraktiv överklagande.

Om dessa två armbandsur var inte din smak, kan du ta en titt på Panerai Luminor Chronograph 40mm. Det har timmar, minuter, små sekunder, datum och två räknare kronograf. Fallet finns i 40mm diameter storlek, borstat stål tillsammans med tryckknappar för de kronologiska kapacitet belägna klockan två och fyra-tiden på klockan. På grund av det patenterade trygghetssystem Panerai, kan klockan användas till djup av 100 meter under havet. Den levereras med en alligator rem för att slutföra utseende.

Dessa är bara några av kronograf klockor i Panerai. Om du är den sortens person vars levnadssätt, tidsfördriv eller yrke kräver tidtagning och registrering, sedan köpa en Panerai kronograf ska inte bara göra saker mycket mer bekvämt för dig, men kommer dessutom lägga den extra X-faktorn i ditt dagliga ensemble. Sannerligen, dessa Panerai klockor är en blandning av stil och funktionalitet. Även dessa klockor kan vara för dyrt för din smak, kan du vara säker på att du få en överlägsen kvalitet klocka som mästerligt är konstruerad för precision och noggrannhet.