Black Pearl smycken

Ju tydligare reflektion, desto fler Taklampor pärlan har. En svart pärla som är solid i färgen och har ingen överton som helst inte ens uppgår till hälften av svart pearl innehåller övertoner. Därför är en annan regel som den rundare pärlan, desto dyrare det måste vara på Pearl Market. Ett skamfilat pärlband är hemskt att titta på.

Svarta pärlor, eller vad är också känd som Tahitian pärlor, kom hela vägen från lagunen i Franska Polynesien eller djupa skrymslen japanska havet. Naturpärlor erhölls direkt från pärlemor av mollusker och ostron undertill havet medan produktion av odlade pärlor har hjälp av sakkunniga pärla bönder. Att få ett svart pärlhalsband är ofta föreslås att varje kvinna där ute eftersom det kommer att förnya alla garderob, vilket gör det fashionabla, elegant och klassiskt. Precis som allt som lever, inte två pärlor är likadana. Om du köper en svart pärlhalsband, är det viktigt att du vet vad du exakt du letar efter. En solid svart pärlhalsband som inte har någon repa eller fläck är överhuvudtaget en sällsynthet. Kontrollera alltid färgen. Här är några tips som kan hjälpa dig att avgöra om den svarta pärlhalsband du tycka är värt att betala priset för.

Kända för att vara dyra på grund av deras efterfrågan på pearl-making industrin, är South Sea Black Pearl halsband också känd för sin storlek som är större än den vanliga pärlan. Eftersom det är oerhört svårt att få pärlor till att börja med, få pärlor som är helt rund är svårare. Ja det beror egentligen på önskemål av köparen om vilken typ av färg för att få, men så mycket som möjligt, försök att inte få de fasta svarta pärlor om man betraktar det som en investering. Du måste veta värdet av halsbandet du fantiserade samt om du fortfarande kan sträcka din buck och gör att du kan få bästa möjliga Tahitiska svarta pärla halsband för dig.

En annan tumregel är att övertoner också påverka priset på pärlan. Oavsett, svart pärlhalsband är en investering och varje kvinna skulle vara så lycklig att få en – speciellt den här julen. Black Pearl halsband kommer ofta från Söderhavet, varav de flesta från Tahiti. Vad skiljer det från de andra pärlor? De finns i en mängd olika färger – svart, blå, grå, grön och brun. Undvik skador. De fläckar till en pärla är som venerna till ett löv. På så sätt kommer inte bara köparen har frihet att lägga dimension till outfit hon ska vi bära pärlor med, kan hon också spela upp hennes utseende – från professionell till casual. Om du letar efter det bästa tillbehöret till gnistra upp din garderob, inte leta längre. Pearl beslutsfattare vet att ett bra sätt att kapitalisera på den variation och skönhet Tahitians svarta pärlor är att göra en sträng som innehåller olika övertoner nyanser. En odlad svart pärla halsband är något dyrare än den naturliga svarta pärlband allt på grund av den extra arbetskraft för att producera den. Det kommer alltid att finnas en skillnad med var och en. Om kostnaden är den ränta som mörkare Tahitian Black Pearl, då mer värdefullt det är i pärla industrin.

Tahitian Black Pearls varierar från 8 mm till 18 mm. Du måste också kontrollera de delar av halsbandet du köper. Se till att de inte kommer att skada. Också precis som alla pärla, den rundare formen, desto dyrare är den. Om du skumma igenom svart pärlhalsband, kontrollera ytan. Detta är den mest uppskattade funktionen. Färg beror egentligen på den personliga smaken av bäraren, men för det mesta svarta pärlhalsband har blått, guld och silver rosa, aubergine och påfågel gröna förtecken. Den lyster ger glans till pärlan. Därför väljer en pärla som har blå, grön, röd, lila eller rosa övertoner.

Ju fler övertoner en pärla har, desto värdefullare är. Detta beror på att pärla industrin aficionados vet hur svårt det är att få en perfekt sfärisk pärla från ostron och musslor. I själva verket är det viktigare än storleken och formen. Det ironiska är att av alla South Sea svarta pärlor där ute, är det Tahitian Black Pearl den billigaste – men den mest populära. Inom pärla industrin, odlade pärlor är också mer värdefulla än de naturliga pärlor.