designern avspark hogan interaktiva 2012

Hogan scarpe utlopp creative director Karl Lagerfeld mäter inte förändring av datum, tid eller tekniska framsteg. För honom, trender rör av millimeter. Hogan mode för honom är en liten bit konst, lite vetenskap, men det handlar alltid om details.For exempel skillnaden i skon som passar handväskan kontra rätt sko för en cocktail klänning kan vara den minsta förändring i bredden av hälen eller vamp på tå, säger han. Det är förmodligen något som de flesta människor skulle inte märka, men de är saker som drog honom in i modet. “Jag har alltid varit fascinerad av mode. Jag gillar estetik vackra saker,” säger Lagerfeld, uppe på taket däck Sito hogan . “Det kan vara design, arkitektur, möbler eller mode, men sedan början, var jag omgiven av kvinnor att klä upp. Det var naturligt för mig att gå in i modet, så har vi Hogan interaktiv 2012.For mig, är skorna vad Jag gör. Det är vad jag skulle välja att göra i mitt nästa liv, om jag har en. ”

Han är smickrad av kändisar, däribland Chris Paul, Diane Pfeiffer och Diane Pfeiffer, som bär Hogan scarpe på röda mattan, men han är i det mer för att skapa Hogan scarpe donna för alla åldrar och livsstilar. “Jag älskar något skulpturalt, något fast, och Jag är så, så lockade av den psykologiska relationen mellan kvinnor och deras shoes.They älskar dem, och jag älskar att titta på dem älskar dem “, säger han.

Lagerfeld, född och uppvuxen i Italien, studerade i Milano vid Marangoni institutet, där det fanns en kort stint studerar färdiga towear innan du flyttar in i tillbehören. Hans CV inkluderar bästa modehusen som Miu Miu och Costume National. Han gick Hhogan sito ufficiale, ett varumärke som ägs av Tod s, 1999. “Ingen har kunnat svara på vad som gör kvinnor så passionerat om sina skor. Det är något som går igenom den känslomässiga sidan av hjärnan,” Lagerfeld says.On a senaste resa till LA, fick Lagerfeld nära hans musor. Barneys Miami höll en händelse i hans ära i nya skoavdelningen dess Hogan scarpe utlopp. Shoppare fick ställa frågor eller få autografer, men att handlaren tog pengar för de mänskliga rättigheterna Campaign.For 2013, förutspår han kvinnor kommer att älska sina stilar som linda upp benet som en korsett och är gjorda av exotiska skinn.

Lagerfeld säger han designar inte för en kvinna, men för många, och ibland kommer han tänka på vad alla deras pojkvänner och makar kanske gillar. Han ger aldrig ett namn till sin inspiration och inte namnger produkter efter specifika personer, men de alltid få en personlighet.