göra ett uttalande med djärva och vackra rankor skor

Världen över nya modetrenderna få genereras av mode entusiaster som tror på ser bra genom att anta egna unika metoder och sätt. Dessa nya trender ibland anses vara abstrakta och icke-praktisk. Eftersom de kan tyckas vara konstigt eller är mycket obehagligt att bära av. Men oavsett hur mycket kritik de möter att de är svåra att ignorera och varför dessa unika mode uttalanden få omedelbar popularitet som snabbt sprider sig som eld och snart börjar folk följer dem över hela världen.

En sådan unik modetrend eller snarare sko stil trend som har en mycket intressant historia bakom det är de brittiska Creepers eller bordellen Skor Creeper. Dessa skor uppstod när soldater brukade bära dem, i tider av andra världskriget. De soldater som publicerades i öknarna i Nordafrika brukade bära skor med riktigt tjocka crepe sulor för att skydda fötterna från svåra förhållanden i den miljön. Och när kriget slutade dessa soldater återvänt till sina hem tillsammans med dessa mockaskor med crepe sulor och snart efter att de återupptog bär dem i sitt dagliga liv liksom.

Många av dessa soldater sågs vid vanhedrande nattklubbar i London nära Soho och Kings Cross med sina robusta skor på och det är hur skorna fick sitt namn, “Bordell Creepers”. År 1949 George Cox började utveckla samma typ av skor under namnet ‘Hamilton’. På femtiotalet Teddy Boys antog stil men det var Malcolm McLaren som populariserade skon stil när han började sälja Creeper skor från sin butik i London som var känd som “Let it Rock”.

Butiken brukade överklaga Lovers Rock Music i dessa generationer och på nolltid the Rock entusiaster antagit skon stil och ingår det i deras Rock mode. Från den tiden fram till nu bordellen Creeper Skor är en av favorit skor alternativen bland anhängarna av rock kultur över hela världen. De mest populära modemärken som är kända för sina utmärkta skor kvalitet Creeper innefattar namn som den brittiska Boot Company, som tidigare var känd som “Holts”, även Underground England skor företag gör rankor skor från de senaste tjugofem åren.

Bortsett från dessa två sko företag finns det många andra sko märken såväl som tillverkar dessa stilar av skor som är ikoniska och magnifika grund av sin historia och ett stort antal anhängare. Du kan också köpa Creeper skor från online sko butiker. Många skoaffärer på nätet också erbjuda värdefulla erbjudanden och rabatter på denna sko stil samlingar. Även om de klassiska robusta söker Creeper skor är lite för mycket för dig att bära av, kan du välja små samtida variationer av klassikerna. Spände upp versioner av Creeper Shoes är också tillgängliga på marknaderna. Den exceptionella stil och struktur av dessa skor kan du skapa din egen djärva stil uttalande.