hur man köper ett par nya udda skor

Om du är en person i behov av udda skor, hitta den perfekta storleken och stilen kan ibland vara svårt. Det finns säkert många gånger som du har besökt en retail skoaffär bara för att upptäcka att din storlek, eller inkompatibla par skor du behöver, eller den speciella stil som du ville, var otillgänglig. Det kan vara en frustrerande företag, shopping för udda skor, och det är en process som ofta lägger sten på börda, så många människor som behöver köpa udda skor är också människor som har drabbats av ett funktionshinder eller sjukdom, inklusive de med fosterskador , amputerade, diabetiker, och även polio överlevande.

Därför är det viktigt att man vet det mest bekväma sättet att handla för udda skor, liksom det sätt som kommer att leda till den bästa köpet. För att bistå i detta arbete, ger vi några tips:

Handla på nätet! Denna punkt kan inte nog betonas. I en butik, ofta säljaren inte kommer att sälja udda skor alls, och om han eller hon gör, kommer det endast att vara en del av ett par skor av samma storlek, så att du är tvungen att köpa två par. Om inkompatibla eller olika stora skor är även erbjuds, är det i allmänhet efter begäran, och endast då mot en extra kostnad. Ovanpå allt detta, erbjuder online shopping udda tillgång skon konsumenten till en exponentiellt större antal alternativ. Varje stil du kan tänka dig, och vilken storlek du behöver, är lätt tillgänglig med en enkel online-sökning.

Utforska dina alternativ med en udda sko utbyte. Du kan lätt hitta många online, till exempel på OddShoeFinder. du kan hitta udda skor till ett överkomligt pris – ibland mindre än $ 10/pair. På en udda sko utbyte, människor med liknande udda sko behov kan interagera med varandra. Således kan du hitta någon på andra sidan jorden som kan ha skon du vill ha mest, i exakt den storlek och stil du behöver – och för rätt fot också!

Det är även möjligt att träffa din spegel shoe “sula” kompis, och därmed ha omedelbar tillgång till en hel garderob full av skor som passar dina fötter. Och du kan bidra såväl som erbjuder upp dina egna oanvända udda skor till förtjänta personer som behöver dem.