hur platsen stilar av höga klackar för sommartid

Letar du efter ett par nya skor att bära för denna våren och sommaren? Läs följande lista av senaste stilar för säsongen.

Ett. Wedge skor. Många människor säger att kilar är mer bekväma än hälarna. Och kil sandaler blir väldigt populärt nu. Så om du gillar klackar, eftersom de gör att du ser längre, men kan inte bära högklackade skor, eftersom de inte är bekväma, kolla in kilar. När vi såg, vi hittade massor av mycket sval sett kil skor – med utsmyckningar, i många olika färger och mer.

2. Hög klack skor. Liksom högklackade sandaler? De har varit på modet ett tag. De går inte ut ur stil. De kan klä dina jeans, och de kommer att se fantastisk ut med en kjol och en topp.

Tre. Låga klackar. Det finns många individer som inte gillar att, eller kan inte bära högklackade skor. Lägre högklackade skor är väldigt populärt nu, så det finns massor av typer av skor med mindre klackar slås ut av din favorit sko beslutsfattare.

4. Metallic Typ skor. det metalliska utseendet inte bara beskriver bara smycken i dessa dagar. Nu finns det många coola letar sandaler i alla metall färger. De är riktigt äventyrlig, och de kommer att gå med dressat kläder. De kommer att förstärka en enkel outfit med jeans och en topp.

Fem. Platåskor och sandaler. Du hörde mig rätt – platåskor är väldigt snygga just nu. Du kan välja mellan många olika stilar och höjder. Allt från en liten plattform till en plattform häl till en fullständig plattform, platåskor är plantiful i avdelning skor och online.