kan sko formgivare skapar bekväma skor

Titta på insamling av skorna i min frus garderob, stod det klart för mig att damer skor kommer i alla former, storlekar och utföranden. Med tanke på den massiva utbud av möjligheter, varför är det så att min fru verkar spendera så mycket tid klagat på att hennes fötter är ont?

Jag är inte säker på när jag först blev medveten om detta eller varför jag kände behovet av att undersöka vidare, men det var helt klart något som jag behövde veta mer om! Jag undrade om en del av problemet kan vara att hon inte försökte skor på ordentligt innan du köper dem.

Men jag var säker på att hon tillbringade mycket tid på att försöka dem i butiken och skulle ofta prova att bära dem runt huset för en dag eller två innan han vågade utomhus. Denna strategi syftar till att säkerställa att fotproblem kan undvikas, även om det uppenbarligen inte fungerar så bra som det borde. Det verkar som att problemet är utbrett, med kvinnliga vänner som tyder på att de också kämpar för att hitta bekväma skor.

Det verkar uppenbart att designers och tillverkare satsar på skor som ser bra ut men att de verkar glömma komfort och hälsofrågor. Det verkar inte meningsfullt att skapa skor som är så obehagligt att konsumenterna inte ens kan bära dem. Vad är poängen i dem ser ganska?

Jag undrade om min inställning kan vara annorlunda för att jag är en människa. Jag ser självklart för skor alternativ som är snygga men jag fruktar att plocka ut skor som inte kommer att vara bra för mina fötter. Läsa några online recensioner, jag lärde mig snart att många andra kvinnor känner på samma sätt som jag gör.

De vill även skor som faktiskt är bekväma, men det finns problem med att hitta skor som är precis rätt. Vissa märken, t.ex. Fly Flots, har ett gott rykte, men det är klart att det finns gott om andra som helt enkelt inte når de standarder som krävs.

Det är uppenbart att modedesigners kan skapa bekväma skor men jag skulle föreslå att de måste arbeta hårdare för att nå detta mål.