låta din personlighet lysa igenom fina smycken

Folk ser fina smycken på många olika sätt. Vanligast är dock de ser det som en symbol för rikedom och status för den person som bär det. Efter allt, skapade smycken endast från ädla metaller och ädelstenar kan köpas och användas av rika människor, åtminstone i gamla tider. Det finns även bevis för att i det gamla Egypten, är guldsmycken bara bärs av farao och de viktiga medlemmar av hans domstol eftersom guld representerar makt och rikedom.

Detta är fortfarande sant till viss del, men eftersom den tekniska utvecklingen har gjort det möjligt för massproduktion av fina smycken, även vanligt folk kan äga en bit eller två. De verkligen fantastiska och värdefulla kära kommer fortfarande att vara tillgängliga endast för de rika, men åtminstone någon kan köpa smycken när de vill ha dem.

Därför är det inte längre korrekt att säga att smycken är exklusivt en symbol för rikedom och makt. Det är nu tänkt att vara ett sätt att göra en mode uttalande, såväl som ett sätt att kommunicera sin personliga stil.

visa upp din stil med fina smycken

Vissa människor har den här föreställningen om att man måste bygga upp en stor smyckeskollektion för att visa några personliga stil med smycken. Detta är inte sant, bara några bra bitar skulle räcka. En guldsmycken brosch att gå med en bra jacka, ett par fina örhängen silver smycken till när som helst på dagen slitage, kanske en ring – det är nog att göra en outfit snygg med smycken. Självklart, om du vill ha din egen samling och du har råd att köpa det, är du fri att göra det.

När det gäller att bära smycken, vad du behöver komma ihåg är att bara bära vad du är bekväm att bära. Du behöver inte tvinga dig själv att bära något som du inte gillar i namn av mode. Om du bara kan tolerera bära halsband, så ska du bara bära halsband. Om du vill ha ovanliga smycken bitar, så ska du gå för det. Bara bära vad du kommer att bli nöjd med.

några saker att tänka på när man bär fina smycken

Du kan bära dina smycken men du vill ha det, men det finns några saker som du kanske vill tänka på för att skapa den bästa effekten med dina smycken. En viktig sak du skulle behöva överväga är att matcha dina kläder med smycken du bär med dina smycken. Fina smycken ska alltid användas med rena och anständiga kläder. Om du bär dina juveler med dina Råttis kläder eller med kläder av dålig kvalitet, du kommer bara att göra en skrikig kontrast mellan dina juveler och dina kläder.

När du plocka ut smycken, bör du också ta hänsyn till formen på ditt ansikte och figur. Din smycken bör alltid vara smickrande för din person. Till exempel skulle en vinklad yta stor nytta av den mjukhet som ett par av runda örhängen kommer få det. Ett runt ansikte, å andra sidan, kommer att balanseras ut av dinglande örhängen.

Du bör också matcha dina smycken med din hy. Fina silversmycken skulle skina bäst mot ljus hy med rosa toner. Värmen av guldsmycken avspeglas bäst mot oliv hud med gula toner.

Fina smycken är inte längre bara en statussymbol, det är nu ett verktyg som du kan använda för att uttrycka din egen stil. Bara se till att du väljer rätt bitar som kommer att smickra dig mest för att göra dina smycken fungerar för dig.