mens medborgare klockor nummer ett av en anledning

När de flesta människor hör namnet Citizen de tänker genast av kvarts klockor. Men när detta företag började redan i början av 1920-talet, var deras första produkt under ett annat namn och var ett fickur. Egentligen var namnet Citizen bestäms av den dåvarande borgmästaren i Tokyo, som myntade namnet med förhoppningen att alla medborgare i hela världen skulle kunna ge en Citizen produkt. Under årens lopp har företaget utvecklat ett rykte som gör Citizen män klockor ledarna i tid innovation.
Det skälet var och fortfarande är deras intresse för att skapa högkvalitativa produkter till rimliga priser. De har åstadkommit detta gång på gång under sin körning för att bli den mest sålda klockor i världen. Detta var inte en kamp som vanns lätt. Ursprungligen skulle de konkurrera mot två amerikanska jätten företag i Timex och Bulova. Dock hade ett välkänt japanskt märke som heter Seiko redan gjort ganska plask på den amerikanska marknaden med bitar kvalitetstid att soldaterna kom tillbaka från Vietnamkriget.
Att veta att de hade utmärkt kvalitet, attackerade Citizen den amerikanska marknaden med ett ovanligt tillvägagångssätt. Istället för att bara försöka sälja produkten, utvecklade de partnerskap med många av de stora nationella kedjorna smycken butik. Det var deras sätt att få en liten marknadsandel och att visa kunden att de var i det för att vinna det! Denna plan var framgångsrik i att etablera dem som en upp och kommande varumärke, men att ta fallet utrymme från de nämnda företagen inte kommer att bli lätt.
Under den revolutionära införandet av kvarts klockor, inledde Citizen på en av de mest aggressiva och unika reklamkampanjer i klockan historia. Medan andra mens armbandsur företag visade olika stilar av produkten, försöker fånga konsumenternas ögon, använde Citizen världskända landmärken för att fastställa kvaliteten och riktigheten i sina produkter. Denna kreativa tillvägagångssätt skapade ett intresse för sina produkter och långsamt började de ta mer butiksyta från tävlingen.
Denna idé skapade en fantastisk telefon i slutkundsledet och folk började fråga om Citizen. Detta var deras flytt för att ta över som nummer ett, i ett mycket trångt bransch och det fungerade. Försäljningen började himlen raket under slutet av 1980-talet som de gick om Seiko som nummer ett på den amerikanska marknaden. När de nått denna position, gjorde de inte sluta. Deras användning av teknik lanserade dem i det nya århundradet med den tunnaste ljus drivs klocka finns någonstans.
Denna klocka var mindre än 4,5 millimeter tjock och drevs av solen. Dessa två idéer skapade en ny surr i en mjukgörande marknaden för klockor. Deras fortsatta intresse av att skapa högteknologiska, gav kvalitetsprodukter dem en ny styrka och ännu fler marknadsandelar. Klockan industrin hade kämpat med den massiva mängden av billiga importen använder kvarts teknik. Det var verkligen ett behov av ny och spännande teknik.
Allt fler företag satsar på att bli mer miljövänliga, introducerade Citizen Eco-Dive produkter. Drivs av ljus utan att behöva någonsin byta batterier, deras konsekventa försök att leda sin bransch fortfarande fortsätter. De erbjuder flera stilar och färger som håller deras kunder kommer tillbaka, även i en mjuk ekonomi. Och även om de flesta kunder är bara bekant med sin klocka produkter, gör de bara utgör ca 40% av medborgarna försäljningen. De har expanderat till klockan branschen, glasögonbågar och hälsoprodukter.