modesmycken – mäns ringar som ett sätt att spegla personligheten

Det finns en hel del konservativa män i världen idag, som föredrar antingen bär traditionella ringar eller lämna hemma alls. Men de nya generationer av män, särskilt de, som anser sig modet, har utvecklat en smak för ovanliga designer ringar. I den här artikeln stylister från KTD Group sro kommer att berätta om de mest populära typer av mäns ringar.

Många män föredrar bär enkla band ringar, antingen med vissa designer element, eller utan dem. Detta är vanligtvis en vigselring som är gjord av vitt guld, gult guld eller platina. Män som bär denna ring är oftast konservativa och inte gillar att bära smycken. Eller, kanske inte kan bära mer smycken på grund av sin verksamhet status.

Det finns fler och fler män numera väljer att bära Celtic stil ringar med gravyrer och snidade symboler, som blommor och geometriska objekt. Den mest utbredda symbolen på Celtic-stil ringarna är knuten, vilket motsvarar en slips, som förbinder två personer tillsammans. Celtic ringar är mästerverk, lämpliga för unga män med konstnärlig smak. De är oftast gjorda av silver eller platina.

En annan typ av mäns ringar populär idag är ringarna gjorda av volfram – en mycket stark och tålig metall. Denna metall är reptålig och kan inte skadas. Denna metall kommer att se nytt i evigheter och det är inte nödvändigt att polera och rengöra den. Män väljer ringar gjorda av denna metall eftersom det symboliserar den maskulina karaktär, styrka och mod. Tungsten ringar säljs vanligen dekorerade med diamanter.

Ringar av titan är också populära bland män. Denna metall är ganska hållbara, men mycket ljus. Många män vill att deras vigselringar till gjord av detta material, oftast är dessa män som inte vill bära mycket smycken och eftersom denna metall är mycket billigare än guld eller platina. Svart titan är som en återspegling av manlighet och styrka hos män.

Som för platina ringar, anses de vara de mest hållbara o allt, eftersom platina är den svåraste typen av metall. Det är anti-allergisk, mjuk för huden och beständig mot vatten. Det är dyrare än guld, men tidlös. Platina ringar kan gå med alla typer av utsmyckningar, vare sig det diamant inkrusteringar eller andra element.

Mäns ringar av vitt guld är mycket populär för bröllop och anses vara moderiktiga och moderna. Sådana ringar ser verkligen elegant och matchar perfekt med nästan någon garderob. KTD Group s.r.o. experter säger att vita gyllene ringar ser bra ut med nästan alla ädelstenar och metaller.

Gult guld är den fuktiga traditionella metall som används i vigselringar, det är därför det alltid kommer att stanna en klassisk variant. Män bär gult guld vigselringar är inte rädd att visa sitt civilstånd.

När det gäller mäns silverringar, de blir alltmer populära. Fler och fler smycken designers börja producera mästerverk av silver. En bra sak med silver är att det matchar med någon typ av kläder och det är billigare än guld eller platina. Silver ring kommer att vara en bra födelsedagspresent till en vän eller pojkvän.

Om du letar efter hög kvalitet mäns ringar, besök online smycken butik. Här hittar du ett stort utbud av ringar gjorda av olika material, som guld, vitt guld, silver och platina. Alla av dem är av mycket god kvalitet och har en sofistikerad och elegant design. Ringarna vi säljer togs från olika designer kollektioner och skulle kosta mycket mer om du köpt dem på en offline butik. Köpa ringar på vår online butik får du en möjlighet att spara hundratals euro, eftersom dessa poster är hämtade från tidigare års kollektioner. Välkommen till vår webbutik!