modesmycken – rengör dina smycken hemma

Som tiden går alla våra smycken slutar ser hur det brukade år sedan. På grund av kontakt med människokroppen under en lång tid vår kedja, armband, ringar, halsband och andra smycken samla ett lager av döda hudceller och kroppsfett, orsakar mörkfärgning av metallerna.

Vissa smycken butiker säljer speciella rengöringsmedel för att behandla smycken. Dessa rengöringsmedel är mycket stark, och, tyvärr, kan skada några av de ömtåliga material som används för att producera smycken. Innan du köper dessa tvättmedel, det, aos en bra idé att rådgöra med butiksbiträde om de är säkra för vissa typer av smycken och läser manualerna. Det finns också speciell duk på rea för smycken behandling. Så hur ska du rengöra dina tidlösa bitar så att de ser nya och blanka? I den här artikeln han experter från KTD Group s.r.o. Företaget kommer att berätta hur man tar hand om dina halsband, ringar, örhängen och armband utan att skada dem.

guld
Golden smycken bleknar mycket snabbt, för att rengöra den försöka doppa gyllene bitar i varmt tvålvatten och gnugga dem med en vanlig tandborste. Innan gnugga lämna objekten i tvål vatten för tjugo minuter. Om du vill rengöra kedjor, lägg dem i en flaska med tvål vatten, stäng flaskan och skaka den i flera minuter, låt den stå en halvtimme och än skaka igen. Ta sedan ut din kedja och torka av den med en ull servett.

silver
För att göra din silversmycken glänsande igen, gnugga den med en bit tyg och sedan doppa den i två timmar i vattnet med skivad potatis. För att eliminera mörka fläckar, gnugga smycken med en trasa fuktad med etanol. Efter alla procedurer, skölj smycken i rent kallt vatten.

pärlor
Grund av sin form pärlor är inte alltför utsatt för smuts och fädning. Men strängen de pärlstav på blir smutsig väldigt snabbt. Det är därför du bör byta sträng av dina pärlhalsband gång i två eller tre år. Det, aos bättre frågar en professionell för att göra detta, eftersom det, AOS oerhört svårt att göra knutar på ett korrekt sätt och fäst snaps om det finns någon.

hårda ädelstenar
Hårda ädelstenar som rubiner, diamanter och safirer bör rengöras mycket noggrant för att förhindra de skadliga av fälgen. Använd en ny tandborste, varmt vatten och diskmedel. Don? T rengöra dem över diskhon, eller de kan falla in i röret och du kommer knappast hitta dem efter det. Tvätta dem i en djup tallrik.

Observera att tvättmedel dig, Äôll användning mustn? T innehåller blekmedel och nötande material (sand, konstgjord diamant pulver, etc.).
Opal och smaragd stenar kräver särskild behandling, de är mycket sköra och oftast täckt kvickhet hektar bana av mikro brister. Aldrig rengör dem med vatten eller rengöringsmedel. Dessa stenar bör tas till den professionella juvelerare.

Platina är tvättas väldigt enkelt. KTD Group s.r.o. experter säger, allt du behöver är varmt vatten och diskmedel, eller speciella rengöringsmedel för guld och andra ädla metaller.

Om du bestämt dig för att köpa dig ett smycke, det bästa stället att göra det på vår onlinebutik. Vi säljer örhängen, ringar, armband, halsband och hängen, tillverkade av vitt guld, guld, silver, platina, med diamant, rubin, safir, topas, smaragd beläggningar. Kvaliteten på våra produkter är den högsta och certifierade, men priserna är lägre än du kanske tror. Vi säljer våra produkter med rabatter, eftersom alla av dem är hämtade från de tidigare åren, AO designer kollektioner och är betydligt billigare än de du kan se i offline butiker idag.