Nikes nya Air Jordan skor ann arbor områdets hetaste svart fredag ??objekt

Den nya Air Jordan III Black / Cement kommer att släppas på Black Friday, drar publik till närliggande skoaffärer.

Skon heter Air Jordan III Black / Cement, och det är mycket väntat, säger Ida Hendrix, chef för Briarwood Mall.

Hendrix sade Briarwood inte normalt få kunder köar utanför gallerian dörrarna innan Black Friday öppnandet eftersom det finns fem ingångar, men det kommer att finnas kunder som väntar på att köpa nya skor på Champs Sports och Foot Locker.

“Denna speciella utgåvan har väntat under en mycket lång tid,” sade hon.

Champs öppnar vid midnatt torsdag, tillsammans med minst 21 andra butiker vid Briarwood. Skon kommer att finnas tillgänglig så snart som butiken öppnar.

Foot Locker har ännu inte tillkännage vilken tid på fredag ??kommer det att börja sälja Air Jordan, men som av tisdag eftermiddag, planerade butiken öppnar klockan 4 med resten av Briarwood butikerna.

Ty Mopkins av Ypsilanti s Puffer Reds och Jus Shooz i Wayne, sade att det finns en enorm mängd av intresse i skon utsläpp och folk kommer att stå utanför båda butikerna innan de öppnar klockan 10 på fredag.

“Det kommer säkert att finnas människor som väntar i linje,” sade han. “Vi får kanske 50 till 100 samtal om dagen för skon.”

Air Jordan III Black / Cement säljer för $ 160, och förvänta dig inte att märkas ned för Black Friday försäljning, sade Mopkins.

“Skorna vi får här är begränsade och riktigt exklusiva,” sade han. “Normalt vi inte markerar dem eftersom de nya produkterna kommer ut och de företag som inte tillåter det.”

Det kommer att finnas en annan Air Jordan skor utsläpp på Dec 23 och Mopkins sade försäljningen för att man kommer att vara “större än någon annan sko.”