säljer guldsmycken den verkliga sanningen

Tyvärr, massor av konsumenter möter de kalla, hårda verkligheten arbetar med att sälja guld smycken. Summan av kardemumman är, erkände dessa företag ett behov (personer som behöver snabba pengar på ett ekonomiskt ansträngande tid) och upptäckte hur man kan göra stora resultat.

Borde människor deltar i att sälja guld smycken med avseende på oanvända eller oönskade objekt som ligger runt huset samlar damm? I de flesta fall är den summa pengar människor att förvärva värda knappt ansträngningen. I ett antal fall, naiva människor förlorar de objekt för evigt utan att inse en dime värde av vinst.

Individer googla guld främjar smycken bedrägerier, stöter sidor som visar platser som varnar kunderna av de många klagomål som är förknippade med olika smycken säljer guld företag. Speciellt under tuffa ekonomiska tillfällen, måste människor omsorgsplikt och undersöka alla delar av potentiellt lukrativa program.

faktiska värde

Att sälja guldsmycken Indikerar företag förvärvar varor för skrot guld. Värderingsmän räkna ut värdet på någon bit av mängden guld, vikten av den mängd guld, minus ädelstenar och icke-guld material som används i tillverkningen av produkten.

Inse att detaljister räkna ut främja kostnaden för varje smycke på enorma pålägg, i många fall upp till 300%. Detta pris betalar alla inblandade med smycken från producenter, annonsörer, distributörer, till återförsäljare. En produkt som säljs för $ 300, kan faktiskt bara vara värt $ 100.

Detta värde består av kostnaden för det guld som används för att skapa objektet, den typ av inställning eller hantverkare-fartyg inblandade, alla ädelstenar och även det estetiska värde till en konsument. Skrot guld värden inkluderar smycken minus eventuella värdefulla stenar, icke-guld inställningar, knäppen eller andra tillbehör. Därför bör konsumenterna eliminera alla ädelstenar från bitar innan du säljer guldsmycken.

vinster

För att kunna illustrera skillnaden mellan den grundläggande värt ett smycke innehåller och också mängden konsumenter erhålla för att främja smycken, låt oss säga marknaden förklarar dagens guld kostnad på $ 1343,90 för 1 troy ounce, eller $ 43,21 för ett gram av 24k guld . Ett halsband som innehåller 10 gram 14k guld (rankad på 38% halt) är värt $ 164. Ändå, oberoende utredare som säljer guldsmycken utvärderade företagen och fastställt att kunderna får pennies på dollarn jämfört med ett objekt faktiska värde. Beroende på företag som förvärvar detta halsband, får en ägare:

Cash 4 Gold – $ 3.27/gram $ 32,70 för 10 gram 14k guld
Postal Gold – $ 2.63/gram $ 26,30
Pengar 4 Guld – $ 3.33/gram $ 33,30
Cash My Gold – $ 3.11/gram $ 31,10

Företagen citerar många omkostnader som orsaken till mycket små utbetalningar. Ändå gör inga misstag, företagen skulle inte fortsätta ge sälja tjänster guldsmycken om inte för branta inblandade monetära belöningar. Lägg också märke till att ingen av de bolag offentliggör dollarn kvantiteten betalas per karat vikt innehåll eller per gram guld.

klagomål post
Som med alla branscher och omfattar transaktioner, har typiska klagomål lämnats in till Mycket bättre Company Bureau liksom många konsumentgrupper.