starta ett arbete hemma smycken affärer

Smycken gör är ett perfekt sätt att börja tjäna lite extra pengar hemifrån. Du behöver inte spendera mycket för att komma igång. Initialt din vänkrets blir dina kunder. Dina vänner kommer att berätta för sina vänner, som kommer att berätta för sina vänner, och så vidare och så vidare.

Även om du kan börja med en sats eller två för lärandet, kan du inte lita på kit om du vill tjäna pengar på att sälja ditt arbete. Folk kommer att betala mer för en-av-en-slag bitar. Plus, är det påslag på kit ganska hög eftersom en annan artist har gjort projekteringsarbete för dig. Med andra ord kan du både ladda mer och hålla kostnaderna lägre om du designar ditt arbete själv. Detta är hur du kan maximera din vinst.

Ett bra ställe att börja är genom att bläddra igenom tidningar och kataloger. Clip smycken bilder som tilltalar dig, tillsammans med prisinformation om tillgängligt. Skaffa en anteckningsbok och fyll den med bilder.

Du kommer inte att kopiera dem. Detta är bara för att ge dig idéer och få din kreativa safter flödar. Bilderna kommer också komma till hands när du inte riktigt kan lista ut hur man gör något som du har i åtanke – ungefär som din egen illustrerade how-to bok.

Det finns två lätt att lära smycken gör metoder att tänka: beading och tråd skulptera, även känd som Virning.

Profilering kräver lite skicklighet annat än en god känsla för design och materialen
billigt.

Wire skulptera eller Virning är inte så mycket svårare att lära sig, men eftersom du har att göra med guld, silver och äkta ädelstenar, kostade materialet lite mer. Men prispåslaget är mycket högre.

verktyg och material

Här är en lista över verktyg du behöver för att börja:

Ett. Juvelerare avbitare – Om du bara råd ett par, få saxar memory wire. Dessa är utformade för att göra rena snitt på tuff minne tråd, så kan också användas för mjukare trådar.

2. Chain-tång (kallas ibland vass tång) – Mycket mångsidig för att plocka upp och greppa små föremål, böjning öga pins, stänga hoppar ringar, ens stänga crimp pärlor.

Tre. Round-tång – används för att skapa loopar på pärlstav huvudet och tappar ögat. Kan även användas för att linda dina egna hoppa ringar och som de andra tänger du behöver för att stänga hoppa ringar.

4. Valfria tång – Wire-looping tång som har flera graderade omkrets så att du kan bilda helt enhetliga hoppa ringar och öglor (i stället för rund-tång som nämns ovan). Pressverktyg som har små skåror så att du kan både platta en wireklämma och sedan böja den för att bilda en rundad snyggare utseende (i stället för den platta pressförbindnings du får använda kedjan-tång).

När det gäller material, rekommenderar jag några sortiment förpackningar med pärlor i koordinerande färger, några dekorativa metall distanser, pärlor utsäde i både silver och guld (Dessa kan fungera som distanser och vackert kvitta dina andra pärlor.), Rör-formade crimp pärlor (Köp det bästa du kan hitta – det är vad håller ihop allt), huvud och ben ögat!.

Annat än att låta ditt val av projekt vara din guide. Du kanske vill att vissa silver eller tenn charm. För örhängen, skulle du behöver örat inlägg eller trådar eller clip-on baser. För armband, behöver du memory wire eller stretchig sladd eller beading tråd och spännen. För halsband, memory wire eller beading tråd, knäppen och kanske hängen.

En pärla ombord är en bra idé också. Dess styrde spår hjälper dig att mäta och lägga ut mönster för armband och halsband, samt att Corral pärlor du arbetar med vid en given tidpunkt.