Toms skor för kvinnor

Toms skor är skor med en ädel sak i samband med dem. Köp en donera en. Men varumärket är mycket mer än bara en välgörenhetsorganisation. Deras unika design och catchy färger gör dem till ett perfekt val för kvinnor som älskar att stå ut från mängden. Skorna från Toms är mer lämpade för tonåringar och ungdomar på grund av deras speciella form och utseende. Låt mig förklara dig att varför ska du utnyttja erbjudandet om Toms Shoes kupongkod.

De sorter som finns på Toms skor finns i olika och mycket exotiska färger, former och tyger. Den grundläggande typ av skor är alpargata, främst i Argentina. Men TOMS tog Alpargata till nästa nivå. Det bästa med TOMS är att när du handlar från dem, får du inte bara en sko i ditt val men du bidra på ett mycket ädelt social orsak som får dig att må bra.

Företaget grundades av en Texas baserade entreprenör, Blake Mycoskie som också var en finalist av Amazing Race dokusåpa. En resa till Argentina inspirerade honom att grunda TOMS skor när han såg många barn med nakna fötter. Bolaget gör vinst, utan även driver ett dotterbolag med namnet Vänner TOMS som är en icke-vinstdrivande.

Skorna är fjäderlätt vikt och mycket avslappnade i utseende. Insidan premium kvalitet läder och utanför gummisula gör skon väldigt bekväm och håller dem varma. De är perfekta för en allmän dagligen användning. Deras mest populära stil är Cordones som är bäst för tonåring kvinnor.

TOMS erbjuder också ett bröllop samling som är bra att se. Silver Kvinnor Glitters eller vita duken klassiker är skor för de kvinnor som vill göra sitt bröllop klädsel ur lådan. Denna sko kommer att lägga till lite krydda av experiment och kommer att öka din nivå av upphetsning på grund av sina energiska utseende.