tongs – 3 bästa sortiment av badskor för kvinnor

Badskor är mycket liknande den i flip flops i utseende. De är mycket gynnad fritidsskor av alla för maximal komfort det ger bäraren. Finns i olika stilar och färger allt från bröllop till stranden för att klä sandaler för män, kvinnor och barn, dessa skor är de stora komfort givare i alla avseenden. Vissa älskar dessa skor för komfort aspekter medan andra älskar dem för deras enkelhet i design.

Dessa skor är det bästa skon alternativet på sommaren och våren. De tar dig överallt från stranden till parken för en utekväll fest. Men vissa kvinnor hatar bär badskor för sin enkla design. Här här artikeln ger dig de bästa och fantastiska stilar av rem sandaler. Förtroende, dessa badskor är säker på att stjäla hjärtan alla kvinnor även den som hatar bär dem. Nedan anges i detalj är den här säsongens stora stilar av remmar som kommer att göra alla huvuden vända på dig i sommar.

poetisk licens “margarita” badskor

Virvla upp stilen diva i dig med dessa fantastiska sling back “Margarita” rem sandaler från Poetic Licence. De är den perfekta grädde på moset för någon klänning som kommer att charma ditt utseende. Dessa skor är det bergsäkert skor av denna sommar som bedövar åskådarna från alla sidor med din fräsande utseende.

De två vackra rosor älskar dina lycksalig fötter och lägga skönhet till dina sexiga ben. Finns i tre olika färger, kommer rött, svart och guld dessa sandaler sätta dig i centrum för attraktion i något parti. Designad med patent eller metallic läder, dessa skor har justerbart spänne för snäv passform komfort och läder foder för fri ventilation av fötterna.

Kenneth Cole reaktion “zonar Eclipse ‘

Finns i fem olika färger, svart, brons, silver, guld tenn, dessa Zonar Eclipse bröllop rem sandaler från Kenneth Cole Reaction är förbannat vackert. Enkel och klassisk design, dessa skor är rätt kopp te för något strandbröllop. Dessa skor lägga elegans till ditt bröllop klänning och därmed ditt utseende också. Dessutom dessa sandaler är en bra satsning för någon cocktail outfit.

Läder med kedja ring detalj lägga elegans till skon. Chic och sofistikerat i stil, är denna skodon säker på att fresta några kvinnor. Designad med flex konstgjorda sula och gjuten fotbädd, kommer detta skodon att ge största möjliga komfort för dina trötta fötter, vilket håller dem på det mest sofistikerade stil.

osa nikki t-rem rem sandaler

En annan trend alert rem sandaler av denna sommar är dessa Nikki t-rem sandaler från OSA. Grand i stil och stor i komfort, dessa t-rem sele tillbaka sandaler är apt skor för varje utekväll partier eller dinning. Finns i en mängd färger, dessa skor är en av säsongens bästa skor som har en bra vurm bland många kvinnor.