925 sterling silver i Mumbai speciellt för ganesha

Vad är 925 Sterling Silver?

Rent 99,9% silver är en mycket värdefull ädelmetall, likt guld i sina fastigheter. Dess färg är vit och skinande, formbara och segjärn, mjuk och lätt att arbeta med. Det kan formas till någon form med några hammare slag av silversmed. Att vara mjuk, det tenderar att deformeras med användning och blir lätt repig. Rent silver inte oxiderar inte i kontakt med vatten eller luft och ändrar inte färg. Om den blir smutsig, kan den tvättas och återställas till sitt ursprungliga tillstånd.

925 Sterling silver används för att producera hållbara fasta bestick för speciella tillfällen, silver brickor, bestick, etc. Det används också i smycken.

925 sterling silver är inte så dyrt som rent silver. Dess priser är oftast prisvärda. Vem som helst kan köpa sterling silver ringar, armband eller halsband och samla ett stort personligt väl snygg och värdefulla smycken. Pärlor och ädelstenar ser ännu bättre när den är monterad i handgjorda ringar silver smycken, örhängen, halsband och armband.

Några fakta om mattas: –

Ädla metaller som guld och silver gör matt inte. Men koppar, nickel, zink och många andra metaller inte matt eller oxiderar i kontakt med sulfider i atmosfären. Därför är det inte silver, men de legeringsmetaller som orsakar mörknat, den gulaktiga färgen och även de gröna fläckar kvar på huden efter bär smycket.

För män silver bijouterier: –

Senaste talet, hade de flesta män bara en vigselring, kanske en medalj eller passera om de höjdes katolik, och deras klocka. Vissa skulle bära guld manschettknappar i sina tröjor. Mer än så var inte anses manligt. Nyligen denna trend har förändrats en hel del. Män bär örhängen, dubbar, piercing, alla typer av ringar, armband, halsband, osv

Vad är 925 Sterling Silver?

Rent 99,9% silver är en mycket värdefull ädelmetall, likt guld i sina fastigheter. Dess färg är vit och skinande, formbara och segjärn, mjuk och lätt att arbeta med. Det kan formas till någon form med några hammare slag av silversmed. Att vara mjuk, det tenderar att deformeras med användning och blir lätt repig. Rent silver inte oxiderar inte i kontakt med vatten eller luft och ändrar inte färg. Om den blir smutsig, kan den tvättas och återställas till sitt ursprungliga tillstånd.

925 Sterling silver används för att producera hållbara fasta bestick för speciella tillfällen, silver brickor, bestick, etc. Det används också i smycken.

925 sterling silver är inte så dyrt som rent silver. Dess priser är oftast prisvärda. Vem som helst kan köpa sterling silver ringar, armband eller halsband och samla ett stort personligt väl snygg och värdefulla smycken. Pärlor och ädelstenar ser ännu bättre när den är monterad i handgjorda ringar silver smycken, örhängen, halsband och armband.

Några fakta om mattas: –

Ädla metaller som guld och silver gör matt inte. Men koppar, nickel, zink och många andra metaller inte matt eller oxiderar i kontakt med sulfider i atmosfären. Därför är det inte silver, men de legeringsmetaller som orsakar mörknat, den gulaktiga färgen och även de gröna fläckar kvar på huden efter bär smycket.

För män silver bijouterier: –

Senaste talet, hade de flesta män bara en vigselring, kanske en medalj eller passera om de höjdes katolik, och deras klocka. Vissa skulle bära guld manschettknappar i sina tröjor. Mer än så var inte anses manligt. Nyligen denna trend har förändrats en hel del. Män bär örhängen, dubbar, piercing, alla typer av ringar, armband, halsband, osv