designer stövlar

Det finns många sko designers som har stövlar i sina stora samlingar. Designer stövlar kan vara överkomliga, beroende på var du köper dem. Men många människor tror att om du betalar mer för dina designer stövlar, de är av bättre kvalitet än de köpte för billigare priser.

Många designers från Yves Saint Laurent till Gucci, Velvet Angels till Jimmy Choo alla erbjuder några av de dyraste designade stövlar på marknaden. Detta är inte att säga att dessa stövlar är värda mer än andra, är det betalar helt enkelt för namnet fäst vid boot. De mest populära Jimmy Choo designer stövlar är tillverkade av svart läder och har 4 spännen över foten. Dessa ankelboots och har en spetsig tå med polerade guldfärgade spännen, och är lätt fodrad inuti. Dessa designer stövlar erbjuder en 4 tums klack och är gjorda av italienskt läder, vilket är anledningen till att kostnaden är så översvallande. Med en prislapp på över $ 800, kan man se varför någon skulle tro att mindre stövlar inte görs med samma standarder i åtanke.

Det nyaste namnet på modescenen är Velvet Angels. Detta företag erbjuder svart renskinn stövlar som mäta från golvet, 81 tum. Dessa designer stövlar har ett hjortskinn övre med tyg och läder foder inuti. Dessa stövlar erbjuder en 4 ¾ tums klack i en täckt läder plattform. För ett pris på strax under $ 400, dessa stövlar ser lika spektakulär som Jimmy Choo, men kostar mindre på grund av tillverkaren är så nytt.

Gucci har ett par av deras designer stövlar för strax under $ 1.900. Dessa vackra stövlar är grå till färgen, och har söta tofsar på ytterkanten som en accent. Småstenar läder outers med en piska stygn detalj, dessa stövlar erbjuder en rund tå och ett foder av läder. En 4 tums klack och skaftet mäter 10 inches, skulle någon kvinna gärna betala priset för dessa italienska läder skapelser.

Yves Saint Laurents designer stövlar som är mest populära är gjorda av italienskt läder och har en klack på 5 ¼ inches. Med ett knappt spetsig tå och lackläder trim runt kornat läder av skon, erbjuder detta boot samma specifikationer som Velvet Angels boot. Men priset för dessa stövlar genomsnitt ca $ 1300. Prisskillnaden är helt enkelt på grund av det namn som är kopplad till formgivaren.

Oavsett designer stövlar du väljer, räkna med att betala minst ett par hundra dollar per par. Inte bara är det utförande och material ingår i kostnaden, men namnet på designern som skapade dem. Inte alla kan säga att de äger ett par Jimmy Choo designer stövlar, så spelar den upp när du köper dem. Visa alla du vet hur väl du känner dina designers genom att visa upp det senaste inköpet. En berömd designer sa en gång? Gör dem stirra, gör dem gråta, få dem att skratta med dig och göra dem dö för att bära din design.? Ta er i akt och göra alla avundas dina designer stövlar.