förstå den teknik som används

För många år nu, har Adidas skor varit kända för att använda ny teknik som gör sportskor mer bekväm och kunna erbjuda största möjliga stöd till både professionella och amatörer löpare. I själva verket, idrottsmän och idrottar erkänner gummi skor gjorda av Adidas eftersom dessa är kända för att hjälpa till att förbättra en persons förmågor och färdigheter via användning av avancerad teknik som främjar nåd, flexibilitet, support och styrka. Här är några av de grundläggande teknikerna som Adidas använder för sina löparskor. Läs på.

Den teknik som verkligen gör Adidas skor populär bland löpare är FORMOTION. Även om du kan hitta liknande teknik som används i andra märken, är Adidas den första att betona komfort i hälen delen av skodon. Löpare och joggare vet att klackar är de viktigaste delarna av fötterna som känner effekterna av att springa eller någon annan aktivitet som kräver fotarbete. I skor gjorda från Adidas, är ett speciellt material som används för att separera hälområdet i två sektioner. Den största fördelen med FORMOTION är att det hjälper minska påverkan på hälarna och fötter genom att skapa en sko som följer så nära som möjligt den naturliga steg eller rörelse av fötterna.

Därefter är ett problem som idrottare och löpare klagar svettiga fötter. Gummi skor är oftast tillverkade av material som inte tillåter luften att cirkulera inuti. Lyckligtvis var Adidas kunna skapa CLIMACOOL, en ny teknik som använder sig av material som andas. När du använder Adidas skor, kommer du att känna dig mer ventilation inne i skorna. Detta är viktigt för att göra gummi skor bekväma och cool. Om de material som används i dina gummi skor främjar god ventilation och luftcirkulation, kommer du mindre sannolikt att uppleva illaluktande fötter.

Slutligen, har du adiPRENE och adiPRENE +. Dessa är också spännande teknik som Adidas har fulländat för att ge sina kunder med extra stöd och komfort. Företaget använder sig av en mellansula system som består av två distinkt gjutna komponenter som påverkar hur de skodon reagerar på varje steg och gång. Den adiPRENE är det material som finns på hälen som absorberar stötar och chock. Samtidigt är adiPRENE + den komponent som tillåter framfoten att studsa och steg framåt lätt. Kombinationen av dessa material är faktiskt det som gör Adidas skor är mycket effektiv i att frigöra energi som hjälper löpare driva sin fot framåt och samtidigt minska påverkan.