Tips för att köpa designer skor

Förutom väskor och plånböcker, skor är objekt som kvinnor inte kan få nog av. I själva verket kan en kvinna inte ha alltför många par skor. Vissa har även ett par i varje färg för varje outfit. Andra som har råd att spendera så mycket ha en specifik par för varje outfit som de har. Kändisar har även en för varje outfit som de har slitit på röda mattan av utmärkelser nätter och premiärer.

Men för människor som bara har råd att köpa ett par par som de kommer att bära för de flesta av de kläder i sina garderober, kommer de att välja par som är mångsidiga och samtidigt elegant nog att inte betraktas ur läge .

Nedan följer några tips att välja skor som ser ut som designer skor men har ingen designer priser.

Välj läder

Även om du köper äkta läder kan vara dyrare än att köpa syntetiskt läder, kommer kostnaden att bli mycket billigare i längden eftersom läder är mer långvarig. Du kan faktiskt använda ett par läderskor för en lång lång tid. Bara se till att du förvarar dem på rätt sätt, i områden där det inte kommer att fuktas så äkta läder kan bli hem för mögel.

Välj den klassiska

Du behöver inte köpa Ferragamo eller Jimmy Choo att se bra ut. Det finns mönster som kommer att se lika dyrt utan att vara riktigt dyrt. Eftersom du inte kan verkligen köpa varje design i butiken, välj bara klassisk design som passar din garderob.

Välj passform

Designer skor kan se designer på hyllorna men när du bär dem, skorna är inte så snygga längre. Det finns par som dessa. Detta betyder inte att designen är inte vacker, den skurna och stil bara inte passar strukturen och formen på dina fötter.

Kom ihåg att liknande kroppstyper och former ansikte, det finns nedskärningar och stilar som passar dina fötter. Välj den design som inte bara ser elegant men också den som kommer att göra dina fötter ser ut som en miljon dollar.

Välj det material

Skor behöver inte vara designer speciellt när du ska bära dem i grova gator och trottoarer. Tänk på att designer skor kan ha fina mönster som glas klackar och pärla verk som inte kan motstå en promenad downtown. När du köper skor, se till att material och den typ av design kommer att passa din livsstil och arbete.