de 8 värsta smycken misstag

Medan de första kriterierna för smycken är skönhet, kan även de mest underbara smycken bäras för att distrahera från antingen smycken själv eller din outfit. Tillfället dikterar ofta regler mode. Du bör vara i centrum för uppmärksamheten, inte dina smycken. Smycken är ett tillbehör – en prydnad.

för mycket smycken

Kanske den vanligaste smycken faux paux bär för mycket smycken. Det kan förvirra ögat och blanda dina pjäser till uppkomsten av ett enda stycke av ganska pråliga smycken. En bunt med armband bärs med lager av pärla och kedja halsband och stora dangly örhängen och flera ringar är bara för mycket av det goda.

bullriga smycken

Tillsammans med för mycket smycken, är bullrig smycken oftast olämpligt. En arm belastning av armband som clanks eller Tinkles på dina rörelser är distraherande och även irriterande.

fel vikt och storlek

Dina smycken bör samordna med tygerna i dina kläder. Tung skal eller trä pärlor fungerar inte med ett tunt siden blus. Du skulle vara bättre med flera tunna kedjor eller en del av pärlor. Pärlor är vanligtvis inte visas på sitt bästa med tunga jeans eller skjortor tee. Ha de tyngre kork eller sten pärlor med din tunga BLÅJEANS eller skrymmande tröjor. Längs samma linjer, bör längden på halsbandet samordna med din krage. En choker kan bäras med en mycket djup urringning, men om du bär den med en sköldpadda hals eller höga skjortan hals, det ser trångt.

oförenliga ämnen

Smycken kan göras av allt från guld och silver med pärlor och diamanter till koppar brickor med natursten pärlor. Den ädelstenar och material som används i smycken bör samordna, inte klass med varandra. En skicklig designer kan samordna även till synes oförenliga material för en unik och slående utseende.

felaktig storlek

Om du är en större storlek person, kommer små smycken gå “vilse” på dig och kan få dig att se ännu större. Om du bär smycken i proportion till kroppen, det hjälper förena ditt utseende. En liten person i stora smycken eller för mycket smycken kan se ut nästan som ett barn utklädd.

ingen fokal bit

Ett stort halsband, armring, örhängen och ring eliminerar brännpunkten du behöver för din ensemble. Ett smycke kan vara i fokus och de andra kan shoppa den biten. Längs samma anda, är för många matchande bitar alldeles för “söt” att bära. Örhängen som matchar ett armband eller ett halsband och matchande armband ser bra ut. Om allt matchar exakt som ett set, det blir för förutsägbar och saknar fantasi.

örhänge problem

Örhängen verkar orsaka den mest frekventa faux paux i smycken. En väl utrustat dinglande örhänge påtalar dina axlar, som är den sista funktionen åldern på de flesta kvinnor, men en liten örhänge på en stor kvinna kan ge henne en “fett-neck” utseende och långa dinglande örhängen på en kvinna med lång hår kan se oorganiserat och rörigt. Flera örat piercingar har blivit ganska vanligt, men örhängena måste samordnas med varandra med hjälp av de största i de lägsta piercingar.

smutsiga smycken

Dirty smycken ses ofta. Örhängen och halsband kan påverkas av hårspray och kosmetika medan rengöringsprodukter och lotion kan påverka ringar och armband. Håll dina smycken rena med hjälp av rengöringsmetoder rekommenderas för varje typ av smycken du bär och dina smycken kommer att skapa en underbar tillbehör till din outfit och din egen look.