en Invicta Watch är förstklassig kvalitet till ett överkomligt pris

Det finns inget som att äga en kvalitet klocka, och när det gäller att äga en hög kvalitet klocka, det finns inget som att äga en schweizisk klocka. Toppkvalitet schweiziska urmakare har dominerat armbandsur marknaden för nästan två århundraden, och titta ägare älskar att bära en bit av denna historia på sina handleder. Emellertid kommer en sådan hög kvalitet ofta till en hög kostnad, och inte vem som helst har råd med en schweizisk klocka, eller kan de? Sedan 1837 har den Invicta Watch Group gjort toppkvalitet, schweiziska klockor, till priser som alla har råd.

Det var en tro att en fin schweizisk klocka skulle kunna erbjudas till ett rimligt pris som först inspirerade Raphael Picard att grunda Invicta i La Chaux-de-Fonds, Schweiz nästan två århundraden sedan. På latin Invicta betyder oövervinnerlig och att inledande valet av namn skulle forebear den kvalitet som var att följa. I över ett sekel Invicta kontinuerligt levererat på löftet antyds i deras namn, men med gryningen av billiga kvartsur under 1970, var efterfrågan på hantverk av hög kvalitet mekaniska klockor på tillbakagång. De var ledsna tider för många traditionella titta företag, och Invicta var inget undantag.

1991 ättlingar till Raphael Picard – tror starkt på de grundläggande principerna för högsta kvalitet till rimliga priser – återupprättas Invicta Watch Group, och under tiden de har sett bolaget genom explosiva framgång. Undviker sämre material och rörelser som andra prisvärda klockor omfamna, är dagens Invicta Watch Group marknadsledande inom tillväxt och har lett ett uppsving i mekaniska urverk i stället för massproducerade kvarts klockor. I en värld där företag över hela spektrumet drivs av en balansräkning mentalitet, är Invicta Watch grupp nästan en avfälling i sin passion för hantverket.

Det har varit mindre än två decennier sedan återkomsten av Invicta inleddes och under den tiden har de släppt modellen efter modell som har bländade titta älskare och bedövas branschen. Använda hög kvalitet och ibland sällsynta material, schweizisk-made manuell och automatisk rörelser, och inhyser dem i hög kvalitet höljen som motsäger deras överkomligt pris, har Invicta Watch Group etablerat en nisch i ett segment av marknaden för klockor som traditionellt var reserverat för klockor kostar tusentals dollar.

Med lanseringen av Pro Diver serien, tog Invicta Watch Group sin plats i samlingarna av titta älskare, tillsammans klockor med namn som kostar hundratals och även tusentals dollar mer. De senaste åren har Invicta utveckla sin egen rörelse kalibrar, vilket leder till ännu mer tillväxt och en helt ny klocka gör anläggningen.

Idag Invicta Watch erbjuder en expansiv katalog av klocka modeller som är säker på att ha en stil och pris som kommer att vädja till nästan vem som helst. Listan över material och modeller är imponerande minst sagt. Handgjorda rörelser, safir kristaller, hand-set diamanter och 18 karats guld är bara några av de högkvalitativa material som definierar Invicta önskan att stå bland de bästa.

Om guld och diamanter är inte tillräckligt, kan Invicta anspråk på Limited Edition Subaqua NOMA som har ett genuint urtavla meteorit sten. De kan också göra anspråk på första vakten någonsin att skryta med en kombination av platina och 18K guld. Det är den typen av framåttänkande – allt med ett öga för kvalitet och i minsta detalj – som gör Invicta en eftertraktad klocka i en värld full av vanliga klockor.