förlovningsringar väljer det allra bästa ringen

Behöver du hjälp med att få en perfekt förlovningsring? Dessa stil kunniga tips hjälper dig att hitta den perfekta förlovningsring samt kanske ge dig den inspiration du söker att hitta diamantring smycken engagemang som fullt uttrycker dina känslor.

Ingen annan smycken posten säger “Love” mer kraftfullt än en diamant förlovningsring. Sällsynta, dyrbara och oförstörbar, tjänade dessa egenskaper diamant dess status som en symbol för varaktig kärlek, romantik och engagemang. Det sades att Amors pilar tippades med diamanter.

Grekerna trodde att den öppna spisen i en diamant återspeglade konstant låga tillgivenhet. Romarna föreslog att diamanter var tårar från gudarna. För att indier, de var good luck charm avvärja sjukdom, tjuvar och onda krafterna. För andra var de stenar som skulle läka och skänka kunskap – talismaner av makt och renhet.

När begränsad till kungligheter eller de mycket rika, diamant ringar är faktiskt en tillgänglig lyx. Glad, söt och älskad är hur diamant förlovningsringar gör några kvinnor känner. Och diamant förlovningsringar är stolt bärs som potenta symboler för engagemang, hängivenhet, firande, rikedom och kärlek. Inget slår utseendet på en diamant förlovningsring på handen.

Det är oerhört viktigt när man väljer en diamantring att det speglar bärarens smak, personlighet och dessutom uppfyller alla praktiska krav. Tänk på slitage ringen kommer att ha och valde därefter.

Så, vad är dagens stilar för förlovningsringar? Faktum är, ibland kvinnor vill idrotten en strålande, vacker ring diamant engagemang på sin hand som inte verkar som ett äktenskap band, eller årsdag ring. Ibland, kvinnor vill bära denna ring på höger – eller ens långfingret på vänster för att undvika solbränna linjer eller utföra vissa yrkesuppgifter. Dessa krav är vad inspirerar juvelerare för att skapa så många unika mönster förlovningsring.

Den enda fasta design regel är det faktum att det inte finns några fasta regler! Förlovningsringar finns i alla former, stilar och storlekar. Det finns gott om möjlighet att ha en ring som är lika unik som du är.

Några av de senaste design trender för förlovningsringar är djärv, men ändå feminin – många genom att ha en art deco inflytande. Stämplar från de hetaste ädelsten ser inkluderar:

. Geometriskt, art deco former för cirklar exempel diamant eller fyrkanter;
. Wide “band” stil förlovningsringar som är chunky, men ändå feminina;
. Asymmetriska konstruktioner som presenterar en ovanligt diamant, till exempel prinsesseslipade;
. Färgade diamanter (fint gult, cognac, eller chokladbrun)
. Blandning runda briljantslipade diamanter med fancy former;
. Användning utomhus utrymme inuti ringen designen (visar diamanter mot huden) för att åstadkomma en väsentlig ring en lätt, luftig, modern look.

Diamant förlovningsringar är ett utmärkt val eftersom de är tidlösa och komplimang varje klädsel eller andra smycken. Tänk på att en förlovningsring är en ring du bär för en livstid så det är värt att välja noga. Se till att du prova på alla de stilar som tilltalar dig så att du gör det bästa valet. Dessutom måste du tänka på hur det kommer att sitta tillsammans med din vigselring och många sannolikt evigt ring väg.