hitta och bär sexiga skor

Det har sagts att “diamanter var en flickas bästa vän.” Även om det kan vara sant för vissa, om du frågar vertikalt utmanade tjejer du kommer att upptäcka att högklackade skor får den äran. Klackar, inklusive falliska stilettklackar, kan lägga mer till en kvinnas gestalt och förtroende än många cirkumflexer någonsin kunde.

Sexiga skor och komfort
Du kanske tror att de är exklusiva för varandra, men du skulle vara fel. Du kan hitta bekväma högklackade skor om du vet vad du ska leta efter. Den första regeln för hög klack sko shopping är “Ju högre klack, desto mer bör du spendera.” Det betyder inte att du inte kan hitta en bekväm par sexiga klackar för under £ 30, du förmodligen inte kommer att hitta en par stilettos eller platåskor i det intervallet, men.

När du har hittat ett par hög klack eller platåskor du verkligen älskar, bära dem runt i skoaffären för en kort stund. Om dina fötter inte ont efter några minuter, ta med dem hem men behålla din butik halka.

Bär dem runt ditt hem för en timme eller två. Anledningen till hemmet slitage är tvåfaldigt, först, kommer du inte skada dig så mycket ska du faller eller snubblar. Andra kommer du inte ha sulorna eller hälarna om du skulle behöva returnera dem. Om du har blåsor eller obehag på något sätt, bör du returnera dem till skoaffären genast.

Klackhöjd bör vara ca 5 centimeter. Mer än så och du kanske börjar känna vinglig. Du vill inte att fånga en mans uppmärksamhet när du snubblar och faller. Den kan inte bara vara besvärande, kan det vara mycket obehagligt.

Tjocklek är en annan aspekt av höga klackar som kan påverka komforten. Tjockare är inte alltid bättre och trenden för tjocka klackar kommer och går. En stilett, med en klack ungefär 1 centimeter i diameter vid punkten den träffar trottoaren är alltid på modet. Stiletter, en symbol av sexiga skor, är vanligtvis 4 – 6 centimeter lång och ser fantastisk på en lång kvinna så mycket som en kortare. Ju tjockare hälen är vid basen desto mer stabilitet, och i sin tur komfort, kommer det att ge.

Platåskor kan vara mer bekväm än några vanliga höga klackar eftersom sulorna finns i platta stilar, lindra trycket från bollar av dina fötter. De är dock en förvärvad smak som de höjer din tyngdpunkt avsevärt.

Sulorna platåskor är ofta gjorda av trä, kork, plast eller gummi. De kommer att lyfta din fysik och självförtroende, en mode uttalande som har varit sexy sedan 1930-talet, när platåskor kom ut på marknaden.

Så att bära klackar
Innan du lämnar hemmet för en utekväll, öva bära dina höga klackar genom att gå runt ditt hem. Håll benen raka och tätt. Peka tårna framför dig. Börja med långsamma, korta steg, placera hälen ner först och sedan rulla på den platta av foten, bollen sedan tårna.

När du blir mer bekväm med din hög klack eller platåskor, praktik på olika ytor, såsom mattor och trägolv. Glöm inte att fungera på stopp, svängar och även långsam dans.

Sexiga skor kommer spetsa någon ensemble. Du kan bära högklackade skor med jeans och platåskor med mini kjolar. Oavsett stilen på din klänning, din hög klack eller platåskor hjälpa till att hålla ryggen rak, axlarna bakåt och göra dina ben ser längre. Detta är en sexig, förförisk look oavsett vart dina skor tar dig.