Kostym smycken de ser så bra ut på dig

Som namnet antyder, är vintage kostym smycken gamla oäkta smycken. Kostym smycken är det perfekta tillbehöret för casual till formell klädsel, och är ett underbart sätt att uttrycka din personlighet. Beaded kostym smycken är ett roligt och funky sätt att uttrycka dig. Idag kostym smycken uppfattas ofta som det man bär när man inte har råd med den äkta varan. Vissa partihandel kostym smycken är bara på kul och mycket flyktig. Numera är kostym smycken anses smycken artiklar att bära med viss typ av kläder för att förbättra utseendet och personligheten nivåer. Kostym smycken är en term som har hämtats från det faktum att det är en del av teater enheter. Vad är bra med kostym smycken är att du kan använda det, tröttna, lägger undan den eller ge bort den och har fortfarande fått bra valuta för pengarna.

Vintage kostym smycken härmade ofta fina smycken design och, om den görs av skickliga hantverkare, var tänkt att vara “riktiga” vid första anblicken. Vissa smycken är osignerad och en del är av välkända vintage designers kostym smycken eller företag. Halsband kommer också stora tack till denna vintage kostym smycken trend. De flesta av vintage smycken kan också kallas kostym smycken. Tänk vintage kostym smycken när du vill göra ett kraftfullt uttalande för en speciell händelse. Även tränade ögon kan inte skilja mellan guld kostym smycken och gedigen 14-karats guldsmycken.

Mångsidigheten av denna handgjorda designer kostym smycken överskrider formell och informell, unga och gamla. Kostym designer smycken ger dig den påkostade känsla och delikat tindra som bara inte visas med billigare typer av kostym smycken. Stora designers skapar vintage kostym smycken som kan bäras av mode-forward kvinnor i alla åldrar.

Den vintage kostym smycken är verkligen vacker. Vintage kostym smycken är roligt. Dagens kostym smycken är roligt, fantastiskt och billigt – perfekt för fritidskläder eller klä upp. Smycken som är förmässingad, eftersom de flesta kostym smycken är, kan orsaka en allergisk reaktion eller infektion. För dem som inte är rädda för att synas eller dem som gillar” konversation förrätter”, är vintage kostym smycken en bra utgångspunkt. Även några kostym smycken är mycket vacker och mycket billigare än “the real thing. När du äger kostym smycken är fantastiskt, men när du äger en bit av en hantverkare som sätter sin själ och hjärta i de bitar som de gör det är ännu bättre . Kostym smycken anses vara en modeaccessoar och påverkas direkt av förändringar i modet. nu billigt och kostym smycken också betraktas som fina smycken som finns i förmånliga pris också. härmar smycken för 30 De flesta av kostym smycken av idag , 40 och 50-talet. Många tonåringar börjar bära kostym smycken eftersom de känner att det gör dem ser höften och i stil och det är överkomligt.

korall smycken

Korall är skelettdelar av ett marint djur, polyp corallicum, och består huvudsakligen av kalciumkarbonat. Den mest värdefulla typ av korall är den ädla röda, Corallicum rubrum. Eftersom Koraller är förkalkade skelett av havsdjur, växer de i formationer som liknar grenarna i ett träd. De flesta koraller som används för smycken kommer från Medelhavet eller från Stilla havet nära Japan och Taiwan. Dyrbar pärla koraller bildas djupt undervattenskablar. Ett utmärkande drag för de dyrbara koraller är att de tar en perfekt polish. I sitt naturliga tillstånd, koraller har en trädliknande utseende, vilket gör att det maximala antalet polyper som ska matas av näringsämnen i vattnet som omger kolonin.

Färgen på koraller varierar från vit till röd. Den växer i grenar som ser ut som vattnet träd. Härlig korall smycken görs och slitna i många delar av världen. Coral i form av korall sten och guld smycken är bland de äldsta pärla material, korall smycken har gjorts i många delar av världen och används för utsmyckning sedan förhistorisk tid. Coral inlays och korall smycken har hittat från järnåldern. Coral har en historia av religiös betydelse.

Belägen på ett djup av mellan tre och tre hundra meter korall kan hittas längs stranden av västra Medelhavet, Japan, Hawaii, Australien, Biscayabukten, Kanarieöarna och malaysiska skärgården.

historia

Tibetanska Lamor använder korall radband. Det är en av de sju skatterna nämns i den buddhistiska skrifterna, Coral smycken som korall armband, korall halsband, ringar korall, bärs mot huden, röra vid den, var länge tänkt att vara kraftfull talisman som kan stoppa blödning, skydda mot onda andar, och avvärja av orkaner.

Den traditionella centrum för utformandet av korall är Torre del Greco, nära Neapel. Det var Napoleons italienska aktionen, med tillhörande smak för alla saker italienska som förebådade mode för snidade korall smycken. Den ökade rosa sort blev vid denna tid den mest eftertraktade.

Under 1860-talet koraller och ovoids sattes i guld broscher, likt turkos hade varit. På 1870-talet koraller kombinerades i blommat guld broscher med diamanter och smaragder.

bryr

Koraller är känsliga pärlor och bör tas väl hand om. För att rengöra Coral smycken, torka försiktigt med en fuktig mjuk trasa, som Coral är mycket mjukare än andra pärla material med en hårdhet på endast 3,5. Som ett resultat är det bör förvaras noggrant för att undvika repor. Coral är också porös så försiktighet bör vidtas för att se till att korall smycken inte kommer i kontakt med några kemikalier.

Precious korall smycken är den äldsta formen av ädelsten smycken med bitar så gamla som 25.000 år i museer. Det föregår senare användning av pärlor. Varje korall ädelsten färg har sin egen distinkta kvalitet. Svart korall är exotisk och dramatisk och har länge ansetts skydda mot olycka. Rosa korall är känslig och sägs ge god hälsa. Röd korall är bäst beskrivas som rik och romantiska och kan aldrig gå ur modet.