Nike Dunks sb för en komplett skateboard erfarenhet

Nike Dunks SB märkesvaror skor anses vara snygg, bekväm och samtidigt extremt sportigt. Byggd av fint läder, dessa skor erbjuder superb skatable stöd när den används för sporter som basket och skateboard. Lämplig för plötslig handling, är dessa märken dubbelt sydda och hög kvalitet. Nike dunkar SBS mycket fashionabla och betraktas som stil uttalanden.

Nike Dunk SB används över hela världen av internationellt kända idrottsstjärnor. Detta märke var prunkade av kända stjärnan i basket Michael Jordan under den inledande perioden av detta märke på marknaden 1985. För att ge en sportigare look, var Nike dunkar kombinerat med multi purpose design och sydd sula. Det finns för närvarande mer än 65 olika sorter av Nike dunkar som finns på marknaden. Några av modellerna är nämligen, Nike Dunk SB Pro, Nike dunk high, Nike Dunk Low, Nike Dunk Premium, etc.

I denna starkt konkurrensutsatt marknad, står Nike distinkt med sin stora samling av sko märken. Nike har blivit den andra namn för komfort. Nike SB skor har betydligt uppkallad efter sport har det speciellt utformade för, dvs skateboard. Den plana sulan av Nike SB gör snowboardåkare att känna skridskon mer bekvämt. Bara för att göra skateboard mycket roligare, tillade Nike vissa nya funktioner i sina skor som mocka tå caps, svullna tungor och Zoom Air sula.

Det bästa med Nike skor är varierad färgkombination som det erbjuder så att köparna plocka sina val. Det kan se konstigt ibland, men alla Nike skor har ett flerfärgat utseende som gör dem skiljer sig från andra skor etiketter. Nike ger betydelse för individuell färgval och uppmuntrar fritt sinne. Nike ordspråket “Var sann”. Det nya konceptet med färgkodning har kommit in i bilden efter en mycket häpnadsväckande incident. En omgång basket där alla spelare i ett lag hade beslutat att matcha färgen på sina Nike dunkar med färgen på sina uniformer. Sedan dess, har skaparna av Nike skor börjat sätta mönster av Nike dunkar i flerfärgat mode.

Ursprungligen Nike infördes som en basket skor och senare var det också accepteras som en skateboard slitage. Nike dunks SBs verkar vara längre och smalare än de flesta andra märken. För att få rätt par Nike dunkar för en, måste de veta rätt storlek för att leta efter. Nike dunkar finns i många storlekar och utföranden. Det är helt ditt val att få det bästa paret passar enligt dina behov.