rengöring emu stövlar med mocka tyg

Vintern närmar sig och så tårna blir kyligare är det dags att börja tänka på din Emu stövlar. För att verkligen visa dem att du kommer att vara angelägna om att säkerställa att de är trevliga och ren för din nästa utflykt.

Det faktiska proceduren för att rengöra Emu stövlar är otroligt lätt ändå bör du vara uppmärksam på ett par saker. Det material som används på det yttre skiktet av stöveln varierar med stil. Bronte och andra stövlar budgeten görs med en mocka material. Rengöring mocka är en grundläggande proceduren beskrivs nedan.

Se till att du kontrollerar taggarna innan du fortsätter så att rengöra fårskinn tyg som används på hög kvalitet Emu stövlar är en helt annan funktion.

För daglig skydda dina Emu stövlar, tillämpa en vattenavvisande till yttertyget. Dessa finns att köpa i en flaska från de flesta sko återförsäljare och dessa kommer att hjälpa till att stoppa vattenabsorption och förhindra färgning.

Brickor är inte mild till mocka. Om du ser märken på dina Emu stövlar, du definitivt inte bör placera dem i den automatiska tvättmaskinen. Inte bara kommer detta ta bort färgen, kommer det att förstöra även den Merino fleece liner. Du skulle bli upprörd om du förstört din favorit skor!

Istället för att använda tvättmaskinen, kommer en liten mängd specialiserad renare undanröja eventuella fläckar från mocka ytan. Emu Australia säljer rengöring kit, men alla andra kit kommer att göra. Alla lokala skoaffär kommer att sälja mocka renare. Om du är osäker kolla med en av personalen. Emu Australia erbjuder också en specialiserad rengöring kit. Innan du tillämpar någon produkt, borsta bort några stora klumpar av fast smuts. Se till att det övre skiktet är ogiltig på så mycket torr smuts som möjligt genom att borsta bort det. Använda en mjuk mocka borste med lite mocka renare och lite vatten, mjukt borsta ytan av stöveln. Lätt borsta de drabbade områdena med en mjuk borste och en blandning av vatten och mocka renare. Det är viktigt att använda lite vatten som ansöker rengöringsmedel direkt på materialet kan orsaka missfärgning. Se till att inte glömma bort vattnet! Suede rengöringsmedel appliceras direkt på mocka orsakar ofta fläckar av missfärgning.

Efter att du har eliminerat de fläckar, ta en ren fuktig trasa och torka av de drabbade områdena. När eventuella fläckar har försvunnit, passera över ytan av stöveln med en fuktig trasa. Detta kommer att ta bort alla kvarvarande rester och ger stövlarna kommer ut fint och rent. Eventuellt kvarvarande rester tas bort och stövlar torkar mousserande rena.

Efter allt som du ska fylla insidan av stövlarna med lite gamla papper. Innan du lägger stövlarna på tork, proppa insidan med bitar av tidningen. Detta kommer att hjälpa med att bibehålla formen av kängan under torkningen. Därvid boot kommer att hålla den ursprungliga formen. Placera dem i en varm torr plats med god ventilation. Sitt de rengjorda stövlar i en varm och väl ventilerad plats. Se till att inte placera dem i solen eller nära en värmekälla, eftersom detta kan bidra till missfärgning eller mis-formning av kängan. Eventuell exponering för extrem värme som solljus eller en värmare kan skada dina stövlar undvika så här till varje pris. Låt stövlarna i flera timmar att ge dem tid att helt torka ut. Se till att låta stövlar torka helt. Detta kommer att ta minst ett par timmar.

Det sista steget innan du kan glida dem på en gång är att vattentäta tyget. När torr de är nästan redo att gå. Nu behöver du bara vattentät dem. En mild sprutning med ett impregneringsmedel hjälper till att skydda dem från skada när sportsliga din Emu stövlar ute i den vintriga klimatet. Vinterklimatet kan vara grov på din Emu stövlar, men en snabb avslutning med en vattenavstötande kommer se till att de är väl försvarat hela vintern lång.