Tips för att köpa designer skor för din man

Reese Witherspoon i Legally Blonde fick denna rätt när hon sa i filmen som riktiga män kunde inte vårdslös vad de bär särskilt i deras skor. Män är bara inte in märket rappakalja. Så länge deras skor är bekväma och är presentabel, kommer de inte riktigt ihåg vad varumärket är, vad materialet användes för att göra det eller ens när den tillverkades.

Minding vad de bär och sätta ihop outfits för deras vardag är uppgifter där kvinnor är experter. Inte bara kommer de att dissekera de material som används för sulor och klackar, men de kommer också att undersöka om varumärket inklusive varje design i sin repertoar. Det är hur detaljerat orienterade kvinnor och ofta, det kommer ut under inköpsresor!

Fortfarande, oavsett hur stora kvinnor är shopping för sina saker, kan de misslyckas när det gäller shopping för saker som deras män kommer att bära. Detta beror på att män och kvinnor anser olika saker när det gäller att välja de produkter som de ska köpa. Kvinnor är mer i designen, stilen och passformen medan män är mer in … väl ingenting egentligen.

Nedan är några tips på hur man kan kombinera alla dessa faktorer och handla efter den perfekta par skor för din älskade.

Överväg behovet

Innan du köper din man ett par skor, först avgöra vad hans behov är när det kommer till skor. Vad behöver han? Vilka skor är han mest bekväm med? Vilka skor Använder han ofta när på jobbet?

Köpa ett par formella läderskor för någon som är mer intresserad av sport är inte klokt. Om din man föredrar gummi skor, sedan gå vidare och köpa gummi skor. Bara för att det är inte blanka och formellt betyder inte att det inte är snygga och stilrena.

Överväg deras stil

Bara för att din man inte vet skillnaden mellan en klippa och en stil betyder inte att de inte kommer att uppskatta en snygg par loafers eller skor gummi. Kontrollera även att när du väljer design, har du redan behandlat föredrar din partner.

Kom ihåg att inte alla människor har samma smak i de saker som de bär. Om du är osäker, be din man att komma tillsammans med dig när du handlar. På så sätt kan du kombinera både din smak för att komma upp med ett perfekt köp.