bästa fot framåt med Gábor skor

Uttrycket att sätta din bästa fot framåt är inte hänföras till någon särskild person, men har verkligen varit i bruk under minst tre hundra år.

Uttrycket betyder att du ska ställa ut på ett jobb eller en resa med en fast övertygelse om framgång. Om du tar talesättet bokstavligt så skulle det hjälpa att ställa ut på din uppgift eller resan med fötterna i dina bästa skor.

De flesta av oss stöna på tidiga måndag morgon när vi vaknar med tanken på att pendla till jobbet. När jobbet blir en knepig som inte längre är roligt då är det dags att göra en av två saker. Det första alternativet är att leta efter ett annat jobb och det andra alternativet är att du ska ändra din attityd.

Att ha en positiv inställning till arbete eller spela kan ha enorma fördelar. En frisk kropp hjälper dig att få en sund själ, så den första delen av planen för att återvinna en positiv inställning till arbetet är att komma i form. Helgen ska vara rätt blandning av lek och vila och på måndag morgon ska du vaknar utvilad och pigg. Du bör ge gott om tid innan de lämnar för arbete. Gör lite lätt motion eller yoga för att sträcka ut kroppen och fylla lungorna med djupa långsamma andetag kommer att ytterligare förbereda dig inför dagen.

Den verkliga behandla bör du ge dig själv en ny garderob för arbete. Efter att ha fått in bra fysisk form och i en position där du är varken trött eller rusade, det finns inget finare än att sätta på en ny skjorta och kostym på måndag morgon.

Glöm inte att behandla fötterna med nya skor. För närvarande, Gábor skor är de att bära. Fråga bara dig själv frågan, vill du vakna måndag morgon trött och irriterad med en känsla av att du har bråttom och du inte vill gå till jobbet alls? Eller skulle du föredra att vakna i god tid utvilade och friska med gott om tid för lite motion, frukost och en dusch och slutligen sätta på en hel uppsättning nya kläder tillsammans med nya Gábor skor?

Om ditt liv är en stor brådska är det troligt att du inte tar hand om ditt utseende. Bara titta runt på kontoret på dina arbetskamrater. Observera att de framgångsrika och glada arbetare alltid verkar bättre klädd och välvårdad än den trakasserade junior arbetarna.

Nya skor är så bra för den enda som en helt ny outfit. Frestas inte att äga bara ett par skor och bära dem tills de faller sönder med åldern. Bortsett från någon annan anledning, är ett par skor slitna dag efter dag inte hälsosamt att fötterna eller skorna.

Nästa gång du får din lön paket, ta en titt på några nya skor och behandla dina fötter till en gladare måndag morgon.