innebörden av silverringar och silverringar sterling

De kanske föredrar utseendet av silver över det av guld, helt enkelt eftersom de känner att färgen går med outfit som de bär eller att färgen komplimanger deras hudfärg mycket bättre än guld gör. I grund och botten, de flesta människor älskar att bära olika stil ringen på höger tumme varje dag men av någon de vill ha olika antal ringar i taget. Silver ring gåvor gjorde att skämma bort aldrig går ur stil. Ett silver tumme ring är en speciell ring som ger uppmärksamhet åt tummen och kan betyda olika innebörd såsom styrka, beslutsamhet och mod.

Silver har varit en solid alternativ till guld under många år. Ju större hans ring, desto högre rang officeren serveras. Du kan köpa dubbelt så många vad du kan köpa för guldring. Semester närmar sig snabbt så varför inte ge din kärlek en en uppskattning genom att ge henne en silverring. Det finns valt antal människor som använder ringar för att symbolisera vänskap band eller att symbolisera en organisation. Silver Ringar gjorde dessa saker möjliga, oberoende av din position i samhället idag, olika antal ringar är möjliga att bäras på en gång utan att spendera en förmögenhet.

Bära av olika antal guldringar skulle vara omöjligt för vissa människor, särskilt för dem som inte förmånen att födas med god ställning i samhället. Mer nyligen, innebär en ring på höger tumme man är i samkönade relationer eller för kvinnor för århundraden sedan, betyder det att deras make hade gått bort. Iklädd en tumme ring är ett försök att visa din självständighet och individualitet. Trots den gemensamma användningen av ringen som en slips band för bröllop, det finns andra skäl till varför en person kanske föredrar att bära silverringar. Ringar bärs på tummen har en betydande innebörd för varje bäraren antingen till vänster eller höger. Alla tycker lite bortskämd då och då, även män.

Den bästa sidan om silver är att på grund av dess låga kostnader, kan det erhållas i ett antal olika stilar och former. Sterling Silver Ring är ett kostnadseffektivt sätt att ge en gåva till någon speciell anledning. Visst kommer hon / han uppskattar det. Bortsett från dess mångsidighet, kostar Silver betydligt mindre än guld och särskilt för någon som bär en massa ringar, kommer de låga kostnaderna löna sig i slutet. Kvinnor älskar att få en överraskning, eftersom de vet att du har tänkt på dem. Det anses fortfarande alltför mjuk för användning i fina smycken. En av de mest populära typer av smycken idag att många människor tycker om att ha är silverringar. För palmistry, symboliserar tummen viljestyrka och fritänkande. I kinesisk historia, militären använde tummen ringar för att visa rangordning. Typiskt är ringar bärs på vänster ringfinger som symboliserar status av att vara gift, men för vissa människor som de väljer att bära den på tummen.

Iklädd en ring på vänster tumme kan betyda undermedvetna eller instinkter och övertygelser, samtidigt bär den på höger tumme speglar det medvetna, logiska och medvetenhet. Silver i sin naturliga form är hårdare än guld.