låg klack stövlar – aktuella trender

Den låga klack stövlar trend gör en efterlängtad återkomst i vår / sommar, till följd av dess popularitet under 2010. Inte längre är låga klackar bara för praktiska, finns det nu massor av vackra stilar att välja mellan, och de kan ge en välkommen förändring till det obehag ibland orsakas av högklackade stövlar. En fast favorit på catwalken den här säsongen, det ser ut som det låg klack boot är här för att stanna.

När du väljer den typ av låg klack stövlar att bära, är det en bra idé att tänka på tillfälle och vad kläder du är ute efter att bära. Ett par låg klack stövlar kommer att gå bra med ett par vardagliga byxor eller kjol för att bära till arbetet. Fashionabla stilar som kommer att hålla dig ser smart och känna mysig, inkluderar mocka och spänne stil stövlar. Mitten till stil ankelkorta stövlar, är ett idealiskt val för dagligt arbete slitage.

Om du letar efter ett par låga klack stövlar att bära för en avslappnad look när ut shopping med vänner, eller gå till lunch, då du inte kan gå fel med militära eller biker boots. Dessa stilar är båda viktiga trender för den här säsongen, och kommer att se bra ut med ett par jeans eller en kjol. Låg klack cowboy eller ridning stövlar med ett par leggings är också perfekt för en kyld eftermiddag. Teaming upp ett par låga toppar klack knä med ett par skinny jeans, är en annan stor look som kommer att hålla din stil både feminin och sexig.

År sedan, skulle de flesta damer har kröp ihop vid tanken på att bära något mindre än ett par stilettos för en utekväll, men dessa dagar finns det massor av små högklackade stövlar för att hålla dig ser glamorös och bekväm för de speciella utekvällar. En kort cocktail klänning, till exempel, kommer att se bra ut med ett par knähöga stövlar, eller ett par snörning stövlar. Om du känner dig ännu mer äventyrlig, kan du slå upp din kjol eller klänning med ett par snygga och sexiga lår höga stövlar.

Det är den tiden på året då vi alla börjar tänka på våra sommarlovet, så det är också en bra tid att börja planera din sommar garderob. Ett måste för sommaren är det populärt långklänning, som du kan bära med ett par låga stövlar kil, för en stil perfekt för de svalare nätterna. Ett par låga stövlar klack fotled och shorts, kommer att skapa en bekväm, avslappnad look för stranden under dagen. Låg klack stövlar kan se ut precis så glamoröst som höga klackar, om du väljer rätt stil för att matcha din outfit.

Så håll utkik efter dessa låga klackar.