piercing smycken

Historia och evolution av piercing och piercing smycken

Bibeln nämner att piercing var populär bland nomadstammar omkring 2000 år sedan. För på vissa platser som Egypten bara folk från den kungliga familjen kunde få piercing gjort. Olika skäl har förknippats med olika kulturer och olika kaster för att få piercing. Till exempel var det en symbol för styrka för roman krigare, som hade en praktisk inställning till piercing. I piercing smycken var bara ett sätt att skönhet förbättring i vissa andra kulturer.

På medeltiden var konsten att piercing fördömdes av massorna och förbjöds av några kommuner. Men det återfått popularitet igen. Folk började använda kroppen smycken som ett sätt att visa upp sin rikedom och status genom att bära en hel del smycken och få piercing gjort. Om ett decennium sedan, var piercing smycken anses vara en symbol för upprorisk och hip ungdom. På senare tid har betydelsen av organ smycken förändrats en hel del.

Aktuella Scenarier för piercing och piercing smycken

Intressant nog finns det olika samhälleliga och personliga attityder knutna till dagens piercing och piercing smycken i dessa tider. Medan örat piercingar och piercingar näsa har varit mycket populära sedan urminnes tider i länder som Indien osv, hade andra former av kroppspiercing olika skäl för att komma till stånd. Mestadels blev det ett sätt att öka skönhet och pryder kroppen. Det blev snart ett mode uttalande bland ungdomar och folk såg det som en form av egna uttryck och kropp konst. För vissa blev det ett sätt att öka sexuell njutning eller för sexuell stimulering. Homosexuella män får piercing gjort för identifiering. Dessa dagar, det finns en hel del butiker som finns för kropp smycken och piercing smycken och flera kändisar sport dem liksom.

Olika typer av piercing smycken:

i) Naval piercing smycken
Naval piercing, även känd som piercing är en mycket populär form av piercing. Naval anses vara mycket förförisk. Alltmer, att många kvinnor idrott intressanta magen knappar och piercing smycken smycka sig.

ii) näsborre piercing smycken
Näshåltagning har varit förhärskande sedan åldrar. Till datum, är det en mycket unik form av piercing populär bland ungdomar. Stjärnor som Madonna och Lenny Kravitz också idrott näsborre piercing och slitage piercing smycken.

iii) bröstvårtan piercing smycken
Nipple piercing har också funnits sedan urminnes tider. Numera också, många människor får denna form av kroppen görs piercing eftersom det stärker sensuella stimuli.

iv) ear piercing smycken
Ear piercing smycken är de vanligaste och mest populära formerna av piercing. Ear Piercing är populär runt om i världen bland både män och kvinnor.

v) labret piercing smycken
Du kan idrotten trendiga piercing smycken på din labret piercing för att förbättra skönhet. Det är mycket populär form av piercing i Centralamerika.

vi) ögonbryn piercing smycken
Ögonbryn piercing är alltför också en mycket populär form av piercing bland ungdomar sedan en lång tid. Många kändisar sporten det också.

vii) tunga piercing smycken
Detta är en mycket intressant form av piercing. Kändisar som Janet Jackson och Mel B från Spice Girls bära smycken tungan piercing.

Material som används för piercing och piercing smycken

I gamla tider material som trä, var metaller etc. som används för att göra ringar piercing, piercing smycken etc. Dessa dagar, det finns en mängd olika material som används för att göra kroppen smycken och piercing smycken som halvädelstenar, stål , brons, silver, titan, guld, diamanter etc. Tonvikten ligger på kvalitetsnormer som det är nu ett mycket populärt sätt uttalande. Guld och diamanter används alltmer för detta ändamål, eftersom de är en butik hus värde och är mer trendiga och elegant på samma gång.

Kunskap och eftervård

Du måste vara väl medvetna om förfaranden piercing, helande process och eftervård för att njuta av din piercing.

Se också till att du får din piercing gjort från en professionell.

Bekräfta kvaliteten på din piercing smycken innan du köper den. Se till att du får omfattande kunskaper om butiken du köper dina smycken piercing från.

Kvalitetskraven för en stor betydelse i piercing smycken för att undvika eventuella problem med att behålla och efterbehandling av din piercing och piercing smycken.

thechaingang.com – unik guld organ smycken och piercing smycken
The Chain Ganghas olika piercing smycken av högsta kvalitet tillverkad av de bästa formgivarna organ smycken från hela världen. Att vara över 13 år i kroppen smycken och piercing smycken affärer, ger de ett stort urval och utbud av produkter med 100% garanti på piercing smycken. Kolla in några av deras heta produkter här.