tips för att köpa egendom smycken för din mamma

Estate smycken är den perfekta presenten till din mamma om det är för mors dag, hennes födelsedag, eller julen. Mors kommer alltid njuta av en härlig smycke. Men det finns några saker du bör veta innan du beger dig ut för att köpa denna smycken så att du inte betalar för mycket eller inte landa upp med en falsk smycke. Estate smycken är alltid ett utmärkt val eftersom din mamma kan ha personliga bilagor till en viss pjäs eller stil. Följ dessa tips för att köpa smycken för din mor.

Kolla runt!
Kvalitet smycken är inte billigt så innan du ens börja shoppa kolla runt med arbetskamrater, vänner och familj och se vilka butiker eller webbplatser de rekommenderar för att köpa fina smycken från. Också ta del av de som de berätta för dig att hålla dig borta från. Andras erfarenheter är en bra metod för att hitta de bästa smycken butik finns.
får det nedskrivna
Om du har pratat med en säljare så har dem skriva ner all information de har gett dig inklusive butikerna politik för återbetalningar och returer. Om du köper på nätet sedan skriva ut alla de närmare upplysningar på hemsidan inklusive kontaktinformation, politik retur, och politik återbetalning.

titta markeringarna
Guldpläterad är inte 14 karats guld. Vissa kanske försöker få dig att tro detta men dess bara inte så. 14K smycken är tillverkad av 14 delar av guld i kombination med 10 delar av en oädel metall. Guldpläterade innebär att billigare basmetall bara har haft ett lager av 10K guld bunden till det. Så småningom guldet kommer att bära iväg och lämnar dig med den fula gulmetall. Hur lång tid det tar att bära bort beror på hur bra det är klädd, hur ofta du bär den, och hur din hud reagerar på det.

klockor
Det finns två olika titta stilar, den batteridrivna och den slingrande stil. Du måste bestämma vilken typ är bäst för din mamma. Du kommer också vill ta reda på hur länge garantin är och vad den omfattar. En personlig upplevelse med en högre slutet klockatillverkare lämnade mig ganska förvånad. Jag hade lyckats bära guldplätering utanför bandet som var upptagna i livstid garanti som omfattas. Men efter att ha skickat in den för utbyte jag fick veta att jag hade försummat att läsa det finstilta som hade en förteckning över undantag på livstid garanti. Så moraliska av historien är att läsa och läsa allt. Har du inte en stor överraskning senare. Det ersättande band kostade mig hälften av värdet av det ursprungliga inköpspriset. Ouch!

förstå pärlor
Du måste förstå de olika mellan en naturlig pärla som kommer från moder jord och en syntetisk eller laboratorium skapade pärla som människan gjort. Att titta på dem sida vid sida du inte kan visuellt se några skillnader. Men den största skillnaden ligger i priset. Naturliga pärlor kostar en hel del mer. Så om du verkligen vill ha en naturlig ädelsten då måste du betala mer. När du köper en naturlig pärla se till att du förstår vad du får. Naturliga pärlor kan ha behandlingar som förhöjer deras skönhet. Förbättrade naturliga pärlor är inte värda samma pengar som en naturlig naturlig pärla och de kan också kräva särskild behandling, så att de inte skadas eller förlorar sin lyster.

pärlor
Du kan köpa vackra äkta pärlor och pärlor imitation. Riktiga pärlor kommer från ostron eller mollusker där imitationspärlor är konstgjorda. Odlade pärlor kommer från ostron eller mollusker men ingriper man genom att lägga till en irriterande att orsaka en pärla att växa i skalet. Pärlor som är naturliga och inte odlade är sällsynta och mycket dyra och det finns verkligen inte någon skillnad förutom bemannar lite ingripande.

diamanter
Diamanter är för evigt är djupt i betydelse. En är att en diamant kommer bokstavligen evigt. Du behöver tänka på klippa, färg, klarhet, och vikt när man väljer en diamant. Var och en av dessa faktorer kommer att påverka priset av diamant. Färg kan graderas på en skala men vågen är inte konsekvent eftersom det inte finns någon branschstandard skala så att du förstår skalan för den specifika diamant du tittar på.

kedjor
En kedja är alltid ett underbart val för en smycken present till din mamma. Antingen guld eller silver är utmärkta val. Kedjor finns i många längder så att du kan välja en längd som är lämplig för din mamma. Du kan också pojke många olika stilar från den mycket prydlig till fet och märkbara. Lägg ett hänge om du vill.

Följ dessa tips för att köpa smycken för din mor och du har köpt den perfekta presenten. Så oavsett om du köper en ny smycken pjäs eller en vacker egendom smycken pjäs det ska uppskattas av din mamma i många år framöver.