välja de bästa skorna Marching Band

Marching Band skor bärs av de flesta alla musikkårer över hela världen, och av goda skäl. Bredvid uppenbara skälet är en blick av enhetlighet bland bandet, finns det också mycket viktiga aspekter av komfort, hållbarhet, och även pris. När du är på fötterna för flera timmar i sträck, antingen marschera i en parad eller under matchdagar, du kommer att vilja vara klädd i ett par marscherar skor som överensstämmer med dina fötter. Det finns många sorter av marschera musikband skor på marknaden, och att avgöra vilken som är bäst anpassade för dig och ditt band kan ibland vara en svår uppgift. För att göra detta beslut varit enklare, kommer vi att undersöka alla de viktigaste saker att titta efter i ett marching band sko.

Eftersom du kan vara på fötterna för upp till cirka 7 timmar genomsnitt på spel dag, hitta en sko som är bekväm är nästan alltid högsta prioritet. Om dina fötter är bekväma, kommer det att ge dig en sak mindre att oroa sig för när du marscherar, så att du kan marschera på ditt bästa. Skor som är utformade för comfortability förhindrar blåsor bildas på fötterna. Dessutom kommer många stilar inkludera vissa hålfotsinlägg eller en delad sula design, vilket ger dig mer stöd och flexibilitet. Slutligen, kommer att köpa en stil med en rullad hälen gör det mycket lättare och mer bekvämt för dig att göra dina svängar, är att hälen inte kommer att gräva i marken. Drillmasters skor erbjuder den valsade hälen konceptet, medan Super Drillmasters erbjuda den delade sula och valsad klack.

En annan viktig sak att tänka på när man bestämde vilka marching band sko bäst passar dig, är att hitta en som är hållbart. Hållbarhet, speciellt i sulan, är oerhört viktigt på grund av hur mycket tid du kommer att spendera dem. Att se till att dina marscherar skorna är vattentäta är ett stort plus. Vattentät marching skor att undvika att vatten tränger in i skon genom sömmarna och tunga. Vattentäta skor kommer också att pågå längre, eftersom de kan ta missbruk av regn.

Slutligen, kan kostnaden för de marscherande skor spelar alltid en viktig roll, särskilt i denna tuffa ekonomi. Priset för att marschera musikband skor kan variera från så lite som $ 18 per par till så högt som $ 35 per par. När du tar hänsyn till att musikkårer har cirka 100 medlemmar i genomsnitt, kan skon prissättning gör stor skillnad för en skolas budget. Vissa lägre prissatta marscherar sko stilar är Speedsters och showstoppers medan de dyrare som är MTX och Super Drillmasters.

Att hålla dessa punkter i åtanke, kommer du att bli mycket mer kunniga i att göra ditt beslut när det kommer till din nästa marching band sko. Kom bara ihåg att dina skor spelar en mycket viktig roll i din marsch rutin, så analysera dina alternativ och göra ditt beslut noga, eftersom det kan göra stor skillnad i din sista marsch produkt.