Dansko professionell storleksguide

Att hitta en Dansko professionell täppa, med en “perfekt passform”, för en del, är ett
mysterium. Flaggskeppet Dansko, med sin häftade yta är en svär för människor i många samhällsskikt, från kockar och lärare att upptagen mammor på fötterna hela dagen. Använd dessa dimensionering tips och bli en Dansko Devotee också!

En av de första klagomålen vi får här på Clogscentral.com får från våra kunder är att de beställde rätt storlek men skon är “glida av”. Dessa europeiska storlek, är könsneutrala tal TÄNKT för! Trots detta kämpar allt mul-instinkt, de är tänkt att flytta
fritt från hälen, hjälpa de fotbädd skapade “rocker rörelse”. Du bör kunna passa din pinky mellan hälen och baksidan av täppa.

Kanske du är obekant med deras generösa toebox? De Dansko proffs är alla skapade med komfort i åtanke, vilket innebär framfoten är kantighet och rymlig möjliggör massor av svängrum och tå utrymme. Med tanke på att varje par är handgjort, kanske du vill prova på ett fåtal
bara för att se om man känner mer anpassad för tårna.

Kanske du är en mer smal eller bred bredd? Var inte rädd, det finns många färger i arbetslivet finns i smala bredder, och wides rullar ut ur fabriken som vi talar! Så där du går, komfort och hela dagen stil från Dansko. Det kan ta några “Guldlock” prova på-talet, men du kan hitta ett par perfekt att vara din egen.