felparade skodon tjänster

Ordet “mismatch” tenderar att ha en negativ klang, medan ordet “match” refererar till saker som är i harmoni med varandra. Folk letar alltid efter den perfekta matchen, oavsett om det är i en partner, ett hem, eller ett jobb. Tyvärr miljontals människor – nästan alltid förskyllan egen – har omaka fötter.

På grund av lidanden som polio, klumpfot och olyckor, dessa människor har ett Hobson val att köpa två par skor (ett par för varje storlek fot) eller har minst en sko som passar dåligt. Det första valet är dyra, medan det andra valet kan resultera i ytterligare problem för bäraren av skorna.

Problem från bär felaktigt fot skor kan vara allt från att komplicera fysiska problem med fötterna för att kalla onödig uppmärksamhet till de omaka fötterna på grund av förändringar i gång. Svaret på omaka fötter är ett par skor som är en match för dessa fötter, få saker tillbaka till harmoni.

Som med så många saker, har Internet underlättat åtminstone en dellösning på problemet med inkompatibla fötter. Minst två handelsplatser, MixMatchShoes.com och OneShoeTwoShoe.net, säljer enkla och omaka skor.

Ett annat tillvägagångssätt är att använda de aldrig slitna omaka skor som är resultatet av de med inkompatibla fötter köpa två par skor. Med så många miljoner som har tillbringat en stor del av deras liv att köpa två par skor på en gång, det finns ingen tvekan otaliga miljoner omaka par skor som tar upp utrymme i garderober över hela världen. Internet gör det möjligt för människor med kompletterande storlekar av omaka fötter att hitta varandra för att utbyta skor.

Kanske den mest populära exemplet på detta tillvägagångssätt på Internet är OddShoeFinder.com, en gratis webbplats som tillåter användare att köpa och sälja sina omaka skor. Sajten har många egenskaper som gör den användarvänlig. Till exempel kan användare begära en vecka anmälan om nyinkommet skor i deras storlekar. På webbplatsen kan användarna också söka endast sådana skor i deras storlekar i stället för att gå igenom varje post.

För entreprenöriella typer, erbjuder OddShoeFinder.com möjlighet att starta ett företag. Skoaffärer, och andra butiker som säljer skor, såsom sportartiklar butiker, av olika skäl kan sluta med tusentals ensamstående skor i ett års tid. Dessa skor är ofta helt enkelt kastas ut och tenderar att vara tillgängliga på liten eller ingen kostnad bara så butikerna inte behöver betala någon för att dra skorna bort och kassera dem.

Vem som helst med ett stort lagringsutrymme och viljan att sortera – eller anlita någon annan att sortera – skorna kan oftast hitta många skor i samma märken, stilar och färger. Även om skorna inte kan vara samma storlek, kan de läggas ut på OddShoeFinder.com för försäljning till miljontals potentiella kunder. Det är knappast en nischmarknad.