kändis brudkläder smycken hur man ser ut som en kändis brud

Vill du se lika elegant som din favoritkändis på din bröllopsdag? Oavsett om du älskar Gwenyth, Beyonce, Halle, Angelina, Sandra Oh, Cameron Diaz, Kate Hudson eller någon annan megawatt skådespelare, kan du emulera enkelt hennes superstar stil utan större ansträngning. Det är lätt, eftersom i motsats till vad du kanske tror, ??ser ut som en stjärna inte kräver att du anlita dyra stylister, samla en titanic budget eller har “vänner” som lånar ut Harry Winston och Fred Leighton. Allt du behöver veta är vad smycken stil fungerar med din klänning, hur din personliga stil passar in, och var man kan hitta den ultimata brudkläder smycken. Då, helt enkelt arbeta dig självsäker attityd som din favorit kändis att bära upp sin superstjärna utseende. Du kommer att bli en fantastisk brud på din stora dag för säker!

För att komma igång: Tänk på din favorit kändis och hennes signatur look. Vad sägs om det tilltalar dig? Hennes obesvärad elegans? Hennes känsla för drama? Hennes alltid nytt ta på en gammal klassiker? Stjäla det bästa av sitt utseende och få dem att passa dina egna. Sedan överväga om hennes stil fungerar med din brudklänning, din personliga stil, och hur du föreställa din stora dag. Till exempel, Drew om du älskar Barrymore för hennes jordnära bohemisk elegans och du har en utomhus strand bröllop, du är bra att gå. Titta igenom senaste bilder av henne och se vad smycken hon bär med sin boho outfits, och hur det skulle kunna översätta till bröllopsdag smycken. (För att få Drew underskrift stil, glöm inte att stoppa en blomma bakom örat.) Å andra sidan, om du älskar Jennifer Lopez sofistikerad stil men du har en avspänd eftermiddag affären, spara sofistikerat utseende för en annan tid, säger, din möhippa eller repetition middag.

Nu när du funderar på vilken populär bröllop smycken stil passar med din ceremoni, välj kategori nedan som bäst motsvarar det utseende du är ute efter. Läs vidare för specifika tips om att välja den perfekta brudkläder smycken som kommer få dig att titta och känsla som om Nicole Ritchie lånade du hennes stylist för dagen.

• Classic: enkla, rena skarpa linjer, massor av fina spetsar, vita pumpar eller strappy sandaler och en traditionell slöja eller pillbox hatt definiera bröllop stil vi alla kallar klassiker. Tänk Grace Kelly i hennes verkliga livet bröllop till prins Rainier eller Mena Suvari i filmen “Ryktet går” och du får bilden. Accessorize det klassiska utseendet med enkla, eleganta accessoarer. En klassisk diamant eller pärla hängande, eventuellt i en hjärtform, parad med fina pärla och diamant eller enkla dubbar pärla är allt du behöver. På en budget? Smycka Brides (hitta dem på nätet) är ett bra ställe att hyra underbara klassiskt bröllop smycken. (Du kan hyra en $ 10.000 halsband för $ 330). Söker pärla stilar brudkläder smycken? Genomför en sökning på Internet på “pärla smycken” eller “sötvatten pärla smycken” för att hitta prisvärda pärla stilar du kan bära långt efter bröllopet. Inte säker på vad brudkläder smycken kombination som fungerar bäst? En delikat hänge ihopkopplad med klassisk pärla dubbar och kala handleder är en look som aldrig går ur stil.

• Innocent: Att föreställa sig oskyldiga bruden titta, tänka Gwyneth Paltrow i “. Emma” Om du är ute efter ett mjukt feminint utseende, definieras bäst av imperium midjan brudklänning, shoppa enkelt. Tänk guld och pärla bitar. Illusion pärlhalsband, illusion pärlarmband, enkla armband guld eller ett guld hänge med utsäde pärlor kompletterar även detta ser perfekt. Eller, bära pärlor i håret (kanske en lockig updo a la Gwenyth?) Och bära ett guld koppling. Vit balett lägenheter fånga sött oskyldiga bruden ser perfekt.

• Glamorous: Think Jennifer Lopez i “Monster-in-Law” eller Heidi Klum i verkliga livet (hennes 10-karats fantastisk förlovningsring från Seal sammanfattar stil glamour flicka). Glamorösa kändisar och glamorösa brudar bära den klassiska look glamour brud: en klänning med en corseted livstycke parat med opera handskar. Glamour brudar avstå typiskt ett halsband det konkurrerar med en invecklad livstycket. Om du inte väljer ett halsband, försöka hitta något vintage eller vintage-inspirerad, som en pärla hängande uppsättning i filigreed metall. Vara minimal och klassisk.

• Sixties-inspirerade: Think Angelina Jolie i “Mr & Mrs Smith. “Accessorize en kort, Jackie-O-stil klänning och enkel slöja med pärla och diamanter eller CZ dubbar, och en enkel, klassisk 18-tums vit pärla Strand. Välj smycken sötvatten pärla om du är på en budget: Pearl experter säger att tack vare förbättringar i odlingstekniker, dagens sötvatten odlade pärlor är precis lika lysande som deras saltvatten kusiner.

• Rosa: fållen på stilikonen Gwen Stefanis oförglömligt bröllop klänning var tonade en ursnygg rosa nyans. Reese Witherspoon donned hennes karaktär underskrift rosa nyans till wed hunky Luke Wilson i träffen filmen “Legally Blonde Two.” Tydligen är rosa på modet bland den fashionabla. Going rosa som Gwen och Elle Woods? Oavsett om du bär rodna eller djup fuchsia, accessorize din rosa brudklänning med perfekt rosa tillbehöret: rosa pärlor. Hitta underbara, prisvärda rosa pärla smycken på Moon River Pearls (du hittar dem på nätet). Men hålla detta icke-traditionellt utseende enkel: En rosa pärla hängande eller rosa pärla sträng ihop med rosa pärlörhängen ser underbart, för mycket och du kommer att se ut som sockervadd. En multi-strand rosa pärla manschetten kan vara fantastisk på egen hand.

• Modern: Carolyn Bessette Kennedy: I ??hennes verkliga livet bröllop till John Kennedy Junior, var Carolyn symbol för modern chic i sin fantastiska vita kolumnen slida. En klassisk bukett och en enkel updo hålls ser fräsch. Gillar denna stil själv? Komplettera rena, moderna linjer med enkla, eleganta pärla smycken. En klassisk 16-tums pärla droppe hängsmycke, pärla droppe örhängen eller pearl dubbar, eller en multi-strand vit pärla armband passar alla räkningen. (Jennie Garth hade en fantastisk multi-strand vit pärla manschetten armband i hennes verkliga livet bröllop till skådespelaren Peter Facinelli.) En annan stor bröllop smycken trend som är populärt i dag: 1920-talet utseende. Layer långa och korta strängar av pärlor eller kedjor, eller bära mörka viktorianska metall, som har en romantisk, gammaldags känsla, över din moderna brudklänning.

Fler brudkläder smycken idéer:
• Fet smycken är modern och populär. Håll dig till en eller två standout bitar.
• Idag är brudar bär brudklänningar med färgade skärp under bysten eller vid midjan. För en svart-sashed brudklänning, välj en svart Tahitiska pärlhalsband, svart pearl choker eller svart pärla armband. Matchande svarta pärlörhängen slutföra utseende.
• Svarta sötvattenspärlor är ett prisvärt alternativ till Tahitian svarta pärlor.
• Att ha en strand bröllop? Bär skal smycken, korall smycken, mor-of-pearl smycken eller sötvatten odlade pärla smycken.
• Lavendel pärla smycken ser särskilt fräsch och lysande just nu, och fungerar med de flesta hudtoner.
• Kolla rosa pärla smycken för dina flowergirls. (Hitta dem på nätet genom att söka “barns pärla smycken.”)
• Om du väljer en tiara, hålla andra smycken enkelt. Tiaror är stor och fet alldeles själva.
• För en ny take på en gammal klassiker, vira en del av pärlor runt handleden.
• Drop örhängen ram perfekt en brudar ‘ansikte i en närbild foto.

Ett sista tips: Internet är ett bra ställe att jämföra shop för smycken, och är oftast mycket billigare än butikerna. Se bara till att du köper från en seriös webbplats med en säker butik (du ser en logo som SiteSafe ™ eller Verisign någonstans på hemsidan). Webbplatsen bör klart och tydligt ange sin avgiftsfritt telefonnummer och annan kontaktinformation, akta den webbplats som inte gör det. Slutligen, se till att kolla återvändandepolitik innan du köper, du vill inte fastna med brudkläder smycken du hatar på din bröllopsdag! Bonus: Vissa Internet smycken butiker erbjuder fri frakt och en gratis gåva med köp, vilket kan fungera som en maid of honor gåva.