vad man ska ha drop eller dinglar örhängen

Vad är skillnaden mellan droppe och örhängen dingla? Droppe örhängen hänga strax under örsnibben. Denna stil använder ett inlägg och ibland en krok för galgen. Den viktigaste skillnaden mellan en droppe och dinglar är att nedgången inte rör sig. Det hänger i en rak linje från botten av örhängena och är fortfarande. Om ädelsten eller annan utsmyckning är fäst med en O-ring, kan det vara lite av rörelse, men det är oviktigt.

Danglers hänga nedanför örsnibben och de rör sig med kroppen. Kedjan eller tråd som används för att fästa pärlorna, stenar eller charm är flexibel och löst. En krok är den vanliga hängare för denna stil som underlättar flödet. Det kan vara en enda sträng eller filial ut i flera. Längderna också gå från den ena ytterligheten till den andra, precis under örsnibben ända till skuldran.

Hur man väljer?
* Bekvämlighet: Varje kvinna har gett upp komfort för stil någon gång i sitt liv. Skor och örhängen är de vanligaste tillbehören som faller in i den kategorin. Men för dessa två stilar är det viktigt att välja den lättaste möjliga eftersom inte bara vikt spelar en roll, men gravitationen är en faktor också. Mindre för att tappa stilen, men danglers kan verkligen åstadkomma förödelse på en örsnibb och hålet.

Vi har alla sett de avlånga hål som ser rött fult och rött efter år av slitage tunga pjäser. Välj det perfekta paret, men använd stödjande stommar och begränsa den tid de är slitna om de har någon tyngd till dem.

* Tillfälle: För en kväll ute på stan med tjejerna eller en elegant nyår boll, dingla örhängen är perfekta. Lång guld strängar med en kicky kläder är kul för klubbverksamhet samtidigt gnistrande kristaller forsande från örsnibben lägger sista handen på en klänning. Även om dessa är mer för lek, droppe örhängen är mer konservativa. Åh, kan de vara roligt också, men de är mer lämpliga för kontoret eller för mer allvarliga tillfällen.

* Personlig Stil: Naturligtvis är personlig smak en stor faktor. Kvinnor tenderar att älska en viss stil ett slitage som man ofta. Örhängen kan berätta mycket om någon och deras personlighet. Det kan också vara ett tecken på hennes humör just då. Lång dinglande neon färgade pärlor visar en rolig och udda personlighet medan en enkel diamant droppe säger att hon känner sig sofistikerad.

* Hår: Ja, håret spelar en del i att välja rätt stil. Långa Pärlhalsband ser elegant med kort hår eller med en updo eftersom det belyser längden på halsen, som är en av de sexigaste delar av kroppen. Nedgången stil kan bäras med ganska mycket varje frisyr.

* Ålder: Dess inte att äldre kvinnor inte kan bära långa dinglande stilar, men de är mindre benägna att. Ju längre Pärlhalsband, desto bättre för yngre kvinnor. Även om det inte är en regel, det är ungefär som frisyrer. Eftersom kvinnor ålder, blir håret kortare och det är samma sak med örhänge stil.

Örhängen har varit slitna som statussymboler, i religiösa ceremonier och som ett uttryck för stil går tillbaka till åtminstone 2500 f.Kr. Eftersom tiderna förändras, de stilar förändras med dem. Nedgången och örhängen dingla stilar är bara två av de sätt detta tillbehör har utvecklats för att passa en kvinnas personlighet och smak.