manschettknappar är perfekta årsdagen gåvor

Bröllopet är över. Det översta lagret av kakan har varit inramad och frusen, har sörjt mat hela kastats bort, löften har talat och dansgolvet är tyst med endast ett fåtal skrapmärken att visa att det någonsin hade dansat på; nu , börjar det verkliga äventyret av gift liv. När allt är det bröllop bara ett test av slag för att se hur engagerad du kan stanna till en händelse som kommer att pågå bara några timmar, foder 150 av dina närmaste och inte-så-nära vänner och familj och ändå lyckas att kosta ungefär lika mycket som en stor handpenning på ett hus. Även om du är en miljardär och hade råd att återskapa ditt bröllop varje år på årsdagen, kommer ingenting lever aldrig upp till det ögonblick när du gick ner de vänner mittgången senaste och familj för första gången som man och hustru hålla händerna, strålande för kamerorna och ändå inte ha ens en ledtråd vad livet hade i beredskap för er båda, men svallande framåt med leenden på ditt ansikte ändå.

Det finns alla typer av listor om vad man ska köpa din significant other varje år på särskilda årsdagar. Till exempel är den traditionella gåva till den 1: a bröllopsdag papper (och innan du ens att det skulle en rulle toalettpapper inte vara så rolig en gåva som du inbillar i huvudet, så inte ens tänka på att gå dit , män). Den moderna gåva för första årsdagar, å andra sidan, är en klocka av något slag. Naturligtvis är alla presentidéer är öppet för personlig tolkning, som när jag starkt att min man på vår första årsdagen som flygbiljetter till Spanien lätt kunde räknas som ett papper gåva. Visst, han tar inte betet, men det skadar inte att försöka … upprepade gånger om det behövs.

Om, som jag, du har en man som klär upp ganska lite för arbete eller som kräver att bära en kostym eller kavaj ganska ofta, då en enkel och elegant gåva att köpa för en årsdag är en uppsättning manschettknappar. Här är några exempel på manschettknapp apparater att köpa för alla dina fem första årsdagar. Du kan tacka mig senare för detta fusklapp gåva lista genom att skicka mig dessa biljetter till Spanien jag fortfarande längtar efter … sex år senare.

Första bröllopsdag – Om du tänker den moderna vägen med klockor som symbol, kan du välja valfritt antal uppsättningar. Om ni båda älskar London, till exempel, skulle vissa Big Ben manschettknappar vara lämpligt, eller kanske till och med en uppsättning manschettknappar som idrotten ett solur. Om du väljer att bo traditionellt, sedan hålla fast pappret temat genom att välja manschettknappar att idrotten en penna, bläddra eller bok.

Andra bröllopsdag – För den andra årsdagen, är den moderna gåvan Kina. Du kan få mycket kreativ med detta tema genom att välja manschettknappar Fortune Cookie, drake manschettknappar eller ens kulram manschettknappar. Den traditionella gåvan är bomull så du kan vara dum och få några manschettknappar sheep eller ens några manschettknappar gjorda av bomullstyg (som kommer att bli riktigt svårt att hitta).

Tredje bröllopsdag – Den traditionella gåvan för tredje årsdagar är något med anknytning till läder, så om din man är en Cattle Baron, varför inte få lite longhornråd manschettknappar. Eller om han är mer i ridning hans chopper på helgerna, kan vissa Harley Davidson manschettknappar passar också räkningen. Den moderna gåvan är kristall, så en enkel passning av vissa färgade kristaller manschettknappar skulle fungera perfekt, speciellt om ihopkopplad med en matchande klänning skjorta.

Fjärde bröllopsdag – Den traditionella gåvan för fjärde bröllopsdagar är något med anknytning till frukter eller blommor. Medan han kan njuta av dig inskrivna honom i “Fruit of the Month” klubb eller för de av oss titta på vår budget, ett paket av frukt av vävstolar, plocka sin favorit frukt och det kommer garanterat att bli en uppsättning manschettknappar som matchar. Normalt skulle jag råda att inte välja traditionell eller modern eftersom det valet bör lämnas helt upp till dig, men i detta fall, eftersom den moderna gåvan är en apparat av något slag, kanske du inte vill investera i diskmaskin manschettknappar för din gubbe. Om inte, naturligtvis, är han en master kock och du hittar några fantastiska Kitchenaid mixer manschettknappar för honom, då jag säger, gå för det.

Femte bröllopsdag – För moderna gåvor, är temat silverbestick. Nu kan du gå den bokstavliga vägen och få honom några gaffel manschettknappar (särskilt om han älskar att äta), eller bara gå den enkla vägen och få honom någon typ av manschettknappar sterling silver som matchar hans personlighet. För traditionella gåvor, är temat trä, så här kan du vara lite mer kreativ. Nu ska jag erkänna att jag aldrig hade sett ett par av trä manschettknappar tills jag googlade dem och hör och häpna! De finns och de är förvånansvärt spektakulär ute. Du kan lätt investera i ett par av dessa eller kanske manschettknappar som idrotten hans favorit träd.

Du kan lätt hitta bröllopsdag gåva teman på nätet och det kommer garanterat att bli en vacker uppsättning manschettknappar att matcha tillfälle. Visst, ibland måste du vara kreativ och kanske måste sträcka bara lite på översättningen av temat, men tanken kommer fortfarande att vara bakom den. Till exempel är den moderna 44th bröllopsdag matvaror, så andra än knuffande ett par manschettknappar i mellan selleri och köttfärs på en livsmedelsbutik resa du kanske måste vara lite kreativ där. Lycka till och glad årsdag!