om seriefigurer bära klockor

När vi var barn, de flesta av oss har minst en eller två favorit tecknade eller serietidning karaktär. Vi gillade dessa seriefigurer så mycket att våra penna fall, väskor, matlådor, och skjortor är tryckta med sina bilder. Eftersom vi ser dessa seriefigurer nästan varje dag, kan vi berätta om det finns något annat om hur våra favorit karaktärer ser ut. Deras förändring i attityder och kostymer kan lätt upptäckas genom en observant unge sinne. Med de många seriefigurer som införts sedan uppfinningen av den serietidning, kan vi minnas om några av våra favorit seriefigurer bar en klocka?

Förmodligen kan de flesta av oss minns inte en tid när våra favorit seriefigurer har burit en klocka. Varför skulle de ändå? De flesta av de seriefigurer är animerade djur och även om dessa djur kan tala och interagera med varandra, det finns inte mycket behov för dem att ha en klocka. Klockor är inte så viktigt för djurriket som de är våra. Men låt oss ta en titt på hur våra favorit seriefigurer skulle ha valt en klocka om de ges en chans att bära en.

Ett. spongebob

Den energiska karaktär Spongebob Squarepants skulle ha valt Flik Flak “Dirty Hoppar” som sin klocka. Denna klocka kommer i gult, vilket säkert stämmer Spongebob färg och optimistisk personlighet. Den happy-go-lucky men naiva Spongebob kommer också njuta av nya funktioner i klockan. Den Flik Flak “Dirty Hoppar” är stöt-och vattentålig, och kan tvättas i maskin. Detta är perfekt för någon som Spongebob som är frågvis, nyfiken och äventyrlig.

2. Betty Boop

Den sexiga Betty Boop behöver en klocka för att spegla hennes överklagande. The Citizen Silhouette damernas klocka matchar Betty Boop inpassade klänningar, höga klackar och höfthållare. Klockan har också en kristall-täckt armband och en pärlemor ansikte som gör det mycket elegant för en kvinna som elegant och sexig som Betty Boop.

Tre. bubblor av Powerpuff Girls

Denna oskyldiga Powerpuff Girl, med sin blå signatur färg, kommer att hitta en match i den blå Flik Flak “Fior di Farfalla.” Bubbles “skumpa, naiv, lekfull, söt och mild personlighet återspeglas också i bandet som har blommor och fjärilen design.

4. angelica pickles av rugrats

Denna översittare behöver en klocka med en attityd. Den Flik Flak “Pink Flak” är valet för tjejer som vill avundsjuka på andra tjejer. Denna klocka kommer att vara ett tecken på Angelicas rika uppväxt som har lett henne till mobbning andra barn. Färgen matchar också hennes dyra och färgglada outfits.

Fem. Spiderman (Peter Parker)

Spiderman är en av de mest favorit seriefigurer och superhjältar genom tiderna. En superhjälte behöver en klocka som kan göra sin uppgift att rädda människor mycket enklare. Casio “G Shock” G1000-1A är perfekt för män som Peter Parker som tacklar en massa saker under dagen. Som fotograf har han alltid vara på språng för att fånga den perfekta och sällsynta skott. Som Spiderman, bör han ha en slitstark klocka som kan motstå upp till hundra meter vatten. Dess väckarklockan kommer att hjälpa honom att hålla tidsplanen och G Shock s självlysande händer kommer att hjälpa honom att se tiden även när i mörkret.

6. Djungel George

För någon som bor i djungeln, klockor är inte särskilt användbara. Men om George verkligen behöver något för att tala om tid, MH Bertucci B-1T Titan är ett bra val. Han behöver en klocka som är tåliga nog att tåla djungeln verksamhet. Den M.H. Bertucci är även stöt och vattentålig, vilket gör den perfekt för äventyrliga George.