tips för att köpa bekväma klackar

Under de senaste dagarna har jag varit ute och jag har sett kvinnor som tog sig tid att kamma och locka håret, sminka, plocka ut en vacker ensemble att bära och sedan jag kom till sina fötter. Vad händer på botten som inte är riktigt skjuter toppen? Den första kvinnan jag såg var att gå för en avkopplande kopp av hennes favorit Starbucks klädda vackert och hon var felfri … tills jag såg på det faktum att skorna var för stora. Den andra kvinnan jag träffade idag, hon var en underbar kvinna, återigen klädd väl, makeup gjort, hår fint och snyggt och som vi promenerade ner för trapporna, hon lätt erkände att gå upp var enklare eftersom hennes skor var för stora. Jag vågade inte fråga eftersom jag redan vet svaret. De var den “perfekta paret, men de hade inte dem halv storlek mindre”.

Jag är ett stort fan av skor, men jag måste vara ärlig, även med alla de klackar jag äger, jag är också ett stort fan av komfort. Tvärtemot vad många tror, ??jag inte leva hela mitt liv i 4 tums klackar, måste du och jag betonar måste ta hand om dina fötter. Jag skrev nyligen på min fanpage att under loppet av en livstid, går den genomsnittliga personen 115.000 miles. Det är en hel del ställen dina små tootsies är skyldiga att bära dig.

Om denna sko ser bra ut, men det passar inte, det är inte för dig. Det är så enkelt, kan det inte vara den perfekta skon, om det kommer att skapa liktornar, blåsor, liktornar och andra frågor. Skor som är dåligt stämmer endast tjänar till att förvärra dessa frågor. Här är några tips att följa när du lägger till nya skor i din garderob:

Ett. Prova på båda skorna, våra kroppar har naturligtvis en sida lite mindre än den andra. I de flesta fall är det inte mycket synligt men skorna vet. Lägg dem båda på, gå runt i butiken för en liten stund innan ett slutgiltigt beslut.

2. Innan bär skorna ut, bestämma vilka typer av aktiviteter som du kommer att delta i och praktik. Till exempel, om du går ut för en natt på stan som omfattar dans, skaka rumpa på huset först för att avgöra om dessa är verkligen dansskor eller bara de som du kommer att bära för att komma in i klubben.

Tre. Prova dina nya skor ut på olika ytor. Om du ska till en utomhus händelse, kommer skorna fungera annorlunda på trottoaren än de kommer på en matta eller trägolv. Jag kan säga av egen erfarenhet, trä botten skor tenderar att vara ganska smart. Ha det i åtanke eller köpa skon grepp som fäster till skosulor innan du går ut.

4. Om du är ute och märker dina skor börjar gnida eller bli obekväm, dike dem så fort du kan. Nej kasta inte bort dem, utan försöka sitta eller ta bort dem. Långvarig gnugga kommer säkert att påverka dig i morgon när du bär dina comfy skor.

Fem. Res med ett par standby skor. Om du bär nya skor för första gången, kan du inte riktigt träna tillräckligt för varje situation och långvarig slitage kan fortfarande orsaka någon ny sko obehag. Var förberedd och ha ett extra par.

Jag hoppas att dessa tips hjälper dig att hålla dig söt och bekväma. Det är underbart att gå ut ser bra men kom ihåg, skorna materia. Jag känner också tvingad att säga, snälla, snälla, se till att polera tånaglarna om du ska bära öppna rejäla skor.