där har vår sommar gått

Vi är alla medvetna om det fruktansvärda vädret vi har alla utsatts för, där har vår sommar gått? Vissa halvklart är allt som var att erbjuda, ingen varm grill väder för mer än en timme och absolut ingen bikini väder! Flip flops och sandaler borde ha burits under våra sommarmånader, men mer ofta än inte, har strumpor och stängda skor tå slitits för att skydda våra fötter från hårda, kalla klimat. Ulliga långärmade tröjor och rockar har också gjort ett framträdande i augusti …. av alla månader! Som har den ökända Ugg stövlar, är dessa nu bärs genom hela året och inte bara under de kyliga månaderna till och med sommaren säsongen närmar sig sitt slut, jag tror att vi alla kommer att förbereda för en kall höst / vinter och att slå high street butiker för alla dessa varma väsentligheter, glöm inte din mysiga tofflor för att hålla fötterna varma och mysiga, du vet aldrig när du behöver dem, nu är det september ser vädret ut som kommer att lämna oss i dörrar med branden på! Så får det varm choklad redo och krypa upp tittar på en bra film att undkomma vädret utanför, tillsammans med de fluffiga täcken, morgonrockar, en ansiktsmask och ett glas vin för att få ditt humör lyfts och du känner ditt bästa vid denna tid på år.

I år har de värsta översvämningarna med många vägar slipning till ett stillestånd på grund av de extrema väderförhållandena. Floder spricker sina banker, hem är under vatten och tyvärr människor förlora sina liv som följd. Det verkar Storbritanniens vädret blir värre med åren och försiktighetsåtgärder måste vidtas för att förhindra sådana incidenter inträffar igen.
För de kommuner som har burit på som vanligt utbyte av fashionabla skodon, såsom kvinnor skor, och kvinnors stövlar för Wellington stövlar, och jag måste säga, har stora detaljhandlare varit uppfinningsrika i att utforma sådana mönster och tryck för den ständigt populära och händig Wellington boot, med att införliva detta mönster och tryck frenesi att designa några av de mest mest funkiest regnrockar jag någonsin har sett! Från prickar till blommor och djur, dessa kan inte bli bättre.
Allt det dåliga vädret är nedslående Storbritanniens medborgare och vi tar semester för att fånga de behövande solskenet. Även om det fanns en period av fint väder, jag tror du håller med om att vi alla är i behov av några solstrålar innan vi alla tar semester till andra länder för att undkomma tråkiga vädret.

Det kommer snart att vara den tiden på året när inte en enda person kommer att vilja kliva ur sina fina varma sängar och i den kalla temperaturen, kommer där branden är på fullständig blast och tofflor lämnar aldrig dina fötter! Just nu vädret blir bättre under dagen men morgnar och kvällar måste vara den värsta delen av en dag på grund av temperaturen … då är vintern kommer att sluta plåga oss? När vi fylla på vinterjackor, långärmade tröjor och stövlar eller när vi helt enkelt sluta klaga på vädret och göra det bästa av det.

Det ser ut som vi är alla i en lång, kall vinter, så förbered dig!