den metafysiska fastigheter smycken av kändisar

Tillbaka till gamla tider förtrollande smycken har använts av både män och kvinnor att smycka sin kropp. Från ädelstenar till kristaller talismaner och amuletter prydde kroppen. Och tack vare de kändisar som har tagit upp denna trend igen. Metafysiska Estate smycken amuletter och talismaner återigen ökar i popularitet. Nej låt mig förtydliga att de är “hot!”

Från antiken ända fram till dagens moderna amuletter och talismaner bärs för sina metafysiska egenskaper. De tros ha särskilda befogenheter såsom att hålla en säker, förbättra dem sinne, hitta kärlek, eller avvärja det onda. Varje pärla tros innehålla sina egna magiska krafter.

Kristaller används för att vitalisera och balansera kroppen och det är perfekt för meditation. De är också kända för sina helande krafter. Pärlor tros locka kärlek. Amber tros rena, medan bärnsten förstärker intuition och det tredje ögat.

Diamanter släpper sexuell spänning medan safirer förbättra vänskap. Karneol väcker sinnena och citrin främjar en lycklig disposition. Emerald förbättrar drömmar och förstärker den andliga kroppen.

Goldstone lagrar energin för dem det berör, medan hematit förstärker en intellektuella kvaliteter. Jade balans och uppmuntrar vishet och Lapis ökar din medvetenhet. Jasper skyddar och har en lugnande effekt. Stjärnan safir ökar kreativiteten, självförtroende och medvetenhet.

Malakit balanserar känslomässigt och lindrar stress, anpassar månsten känslor, och obsidian bort negativitet. Opal är känd för att öka intuition, peridot slappnar, rosa opal aktiverar inre helande, och rosenkvarts anses kärleken stenen.

Rökkvarts bort negativitet, ökar Tigers ögat intuitivt och det tredje ögat, och turkos skyddar bäraren. Garnet ökar kreativitet och förståelse och sägs bringa framgång till företag.

RODONIT minskar stress, förbättrar jasper ettor medvetenhet och agat kommer att bidra till stängning. Aquamarine bort negativitet, ökar tydligheten och ger känslomässig balans. Blue turmalin kommer att förbättra din kommunikationsförmåga, grön turmalin kommer att ge lugn sömn och avslappning.

Guld ökar kraften i pärla medan silver är tänkt att vara neutral.

Idag är dessa pärlor bärs för sin skönhet i smycken och för sina metafysiska krafter. Metafysik smycken är mer än ett sätt uttalande och kändisar är snabba att erkänna de ytterligare befogenheter som kan hittas genom att bära vissa pärlor.

Kändisar är ofta de första att erkänna skönhet eller charm något. De är oftast de första att introducera ett sätt som blir populärt. Metafysik smycken är inte annorlunda. Med fler och fler kändisar som bär metafysisk smycken allmänheten intresse har vaknat.

Från Courtney Cox till Alicia Keys. Från Brad Pitt till Ben Afflek finns hundratals kändisar och rockstjärnor bär metafysisk smycken. Kanske de vet något som resten av oss har bara läst om. Kanske är det dags att vi fick reda på varför de tycker metafysiska pärla amuletter och talismaner så populära.

När det kommer till ädelsten smycken och metafysiska egenskaper finns det många föreställningar. Vad som är känt för säkert är att dessa smycken bitar är vackra och kändisarna vet hur man blandar skönhet med mysticism så varför inte ta lärdom av dem