fördelarna med volfram ringar

Kommer i alla olika former, material och storlekar, erbjuder smycken oss många val. Och ändå, kan det vara svårt att hitta den perfekta bit som kombinerar både mode och slitstyrka när du handlar för en ring. Däremot kan båda dessa önskvärda egenskaper hittas i populära och attraktiva Tungsten ringar.

Elementet Tungsten fått sitt namn från de svenska orden, Äútung, au och, austen,, au vilket kan översättas till, Äúheavy sten., AU Som namnet antyder, är Tungsten känd för sina kvaliteter styrka och härdighet. Till exempel, alla de metaller på periodiska systemet, har den högsta smältpunkten. När denna täta, tålig metall kombineras med kol legering för att göra volframkarbid, en har material för att göra vackra och varaktig smycken.

Det viktigaste bäraren ser i en ring är attraktivitet. Tungsten smycken är en show propp beror delvis på dess glans. Till skillnad från andra metaller som guld, silver och platina, volfram ringar behåller sin lyster utan regelbunden polering. Medan skav, repor kommer så småningom att hindra andra smycken från att någonsin vara så smidig och glänsande som när det är nytt, en volfram ring, kommer AOS härdighet gör det möjligt att kontinuerligt se ut som om du, Äôve just köpt det från juvelerare. Tungsten ringar kommer också i olika nyanser, från en mer reflekterande glänsande metall, till borstat rökgrå, att även en glänsande svart. Från grundläggande plan, till Bejeweled, formad eller etsad med mönster och former, volfram ringar tillfredsställa olika mode smak. Dessutom är de engravable för att personlig touch.

En annan önskvärd aspekt av ringarna är slitstyrka och hållbarhet. Även utseendet på en ring är viktig, hur användbart är en ring som inte kan bäras regelbundet på grund av instabilitet eller obehag? På den praktiska sidan, är volfram smycken 10 gånger mer hållbara än guld och nästan reptålig, vilket gör det långvariga nog att bli både en av din familj, AOS släktklenod bitar smycken, samt kunna överleva även de mest aktiva (eller olycka benägen!) av bärare. Till exempel, vigselringar är en av de viktigaste bitarna av smycken en person kan äga. Det ger känsla och mening i våra dagliga liv. Och ändå, alltför ofta även enkla sysslor som att diska eller gräva i en trädgård kräver en person att ta en vigselring av för att undvika skador. Tyvärr är detta också hur många av dessa ringar vilse. Men volfram bröllop band kan du lämna ringen på även under de tuffaste av verksamheten.

Förutom tålig, är en volfram ring också bekväm. Ringar för män och kvinnor finns i en mängd olika former och storlekar, från petite och ljus, med en djärv extra bred form. En annan fördel med en viss volfram smycken är dess förmåga att bäras av några av dem som vanligtvis har allergiska reaktioner mot andra metalliska smycken. Tungsten smycken som är gjord med en nickel-bindemedel legering är allergivänliga, och inte orsaka hudirritation.

När du väljer en ring för dig själv eller någon annan, kom ihåg att smycken som måste hållas i en låda för att säkerheten inte utför sin mest grundläggande funktion att ge glädje till bäraren. Genom att köpa en volfram ring, är du garanterad både attraktionskraft och slitstyrka för åratal framöver.