handgjorda markasit silversmycken, en lång historia av elegans och skönhet

Silver Markasit smycken har en kontrast mellan de två metalliska nyanser av grått. Kombinationen är mycket imponerande, det ger en dramatisk vintage look. Mest handgjorda markasit smycken är mycket prisvärd men ändå sofistikerad. De eleganta vintage stilar av silver Markasit smycken kan alltid fånga någons uppmärksamhet.

Olika delar av markasit smycken lämnar olika typer av intryck till varje individ. Silver Markasit smycken har sin egen elegans som skapar en annan känsla till dem som uppskattar denna typ av pärlor. Ändå nuförtiden, många av oss fortfarande älskar vintage skönhet som markasit smycken ger oss. En handgjord markasit jewelrey som har perfekt design kommer alltid att passa de flesta typer av mode design.

Många pärla samlare vet de grundläggande stegen för att hålla sina samlingar ren. Det bästa råd för att hålla din Markasit smycken ren och fräsch är att torka av den med en mjuk bomullstrasa, vilket kan vara torr eller lätt fuktad. Ultra sonic städare är inte tillrådligt. För att hålla markasit smycken ser sitt bästa, är det nödvändigt att rengöra och ta hand om det ordentligt. Du måste ta bort markasit ringar eller armband när du tvättar händerna eller diska eftersom de hårda rengöringsmedel påverkar Marcasite.

markasit smycken – historia

Namnet Marcasite i smycken terminologi härstammar från det arabiska ordet för pyrit, Markaschatsa. Tidiga spår av Markasit smycken har funnits i antikens Grekland och vissa delar av Latinamerika.

Drottning Victoria av England brukade bära en härlig Marcasite som hennes ersättare till diamanter. Arkeologer har upptäckt exempel på svavelkis smycken i Inka begravningsplatser i Peru i Sydamerika.

typer av Markasit smycken

• Marcasite broach lägger alltid upp som en elegant accent när det används med olika typer av smycken. Många kvinnor skapar och uppskattar mer mönster och stilar som skulle passa för dem.
• Markasit hängsmycke är en annan accent som har olika design som alltid kunde matcha alla mode. Vissa magnifika hängesärdrag slående kombinationer i en uppsättning av Markasit stenar eller bara en enkel klassisk hängande.
• Det finns en hel del Markasit halsband att välja mellan. Olika utformningar av Markasit halsband kan koppla ihop upp med olika typer av mode. Många online smycken webbplatser erbjuder olika utformningar av Markasit halsband i mycket rimliga priser.
• Många designers uppgraderar deras smak i utformningen halsband, örhängen och ringar med markasit grund av sin djärvhet i färg.
• Silver Markasit smycken som armband används av kvinnor gillar armband eller runt en. Det är en av de vanligaste mode för markasit armband som de flesta kvinnor använder.
• En älskvärd design markasit ringen kan vara en bra idé att ge som present. Dess vintagestil kan skapa en underbar karaktär för den som skulle bära det.

Den extra gnistan av markasit smycken fortsätter att göra markasit bästa valet för många modedesigners. Eftersom markasit och sterling silver är en sådan fantastisk kombination, är denna pärla oftast i silver eller annan vit metall för att skapa olika typer av smycken design som, armband, halsband, hänge, ringar, örhängen och mycket mer. Den skönhet som markasit skapar överglänsa ännu mer i händerna på designers hur vet hur man kan föra fram skönheten i det.